Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Prosím poradíte někdo dáreček pro kluka 11 let, který se dá koupit v Alze nebo v nějakém z obchodů co bývají v nákupních centrech? Potřebuju ho nutně zítra koupit. Moc díky!!!!

    Lidl E-shop. Nevíte prosím někdo, jak dlouho trvá doručení z Lidl e-shopu? Tcháchnovci objednali včera ráno dárek z e-shopu, je nějaká šance, že dorazí do 24.12.? Na telefonní lince je jen automat a na stránkách žádné bližší info nemaji, potvrzovací email pořád nepřišel.

    LOL. Prosím nevíte někdo, existuje nějaká alternativa k těm L.O.L. domečkům? Neteř si přeje k Vánocům LOL domeček, ale ten stojí 6 tisíc !!! Nebo jako alternativu PetShopácký domeček, ale nic takového jsem na netu nenašla... Nenapadá Vás někoho něco alternativnějšího, tak cca do 1500Kč ?

    Ahoj děvčata, nemáte prosím někdo osobní zkušenost s 3D perem? Syn to viděl někde na youtube, moc si to přeje, jestli to není úplná kravina......

    Prosim nema nekdo kartu do Dracika? Chtela bych tam koupit 1 vec a hodila by se mi ta sleva pro majitele karet.... Predem moc diky.

    Poradíte nějakou hezkou deku do kočárku? Klidně nějakou stylovou, dražší....

    Zš, 1. Třída. Věděl byste někdo co znamená "Nadepsat učebnici matematiky"? To znamená do učebnice vepsat jmeno dítěte nebo koupit obal a na něj dát štítek se jménem?

    katja77
    Zpráva byla změněna    5. zář 2019    

    Prosím nevíte někdo kde koupit na Praze 1 nebo na Praze 6 dětský papírový kornout do 1. třídy?

    Kvalitní dětský batoh. Prosím poraďte mi značku kvalitního batohu pro syna na sportovní kroužky (7 let) a výlety do školy.

    Prosím poradíte něco účinného na zánět močáku v těhotenství?

    Ahoj děvčata, nevíte prosím jak je to u nízkonákladových leteckých společností se zavazadly ? Manžel se synem mají dnes večer odlítat do Egypta, a vždycky jsme měli jen jedno společné zavazdlo pro syna a mě....... a tentokrát je tam zvýrazněno, že zavadlo může být jen jedno na osobu a nesmí být těžší než 23 kg........ myslíte, že nám to jedno 30 ti kilové pro syna a manžela dohromady vezmou?

    Prosím máte někdo zkušenost s parními žehličkami? Poradíte značku? Díky moc... ..

    Thomayerova nemocnice Krč. Nemáte někdo prosím zkušenost a oddělením gynekologie a laparskopickymi operacemi v Krči,? Čeká mne tam operace, nevím jestli jsem zvolila dobře......díky........

    Nevíte prosím jestli jsou o svátcích 5. a 6. otevřeny velké obchody?

    Nevíte někdo, jestli když čekám BALÍK DO RUKY od české pošty, jestli ho můžu zaplatit kartou? V oznamovací smsce tam nic nebylo a netu české pošty to taky nemůžu najít.... Díky moc.