153 / 247
    A aby bylo dnešní menu kompletní...hrnkový cuketový perník podle kitchenette.cz
    18. zář 2014

    Úžasný 🙂 Krásné menu jste teda měli, jen co je pravda 😀

    18. zář 2014

    @steffa děkuju🙂 ale přijde mi, že se mi ten perník nějak zdrcnul...ono to na fotce není vidět, ale oproti originálu není tak nadýchaný, ale chuti to nijak neubírá🙂

    18. zář 2014

    prima menu- mnaaam! perník znám, je výborný, vid? dala si do něj všechno to koření- se přiznám, že je to nové koření a kardamon vynechávám! a ty hvězdičky jsou bomba - suuper nápadité 🙂

    18. zář 2014

    @budlina1 jj, je moc dobrý, ale tys ho měla hezký nadýchaný, mně po vyndání z trouby trochu spadnul a je takový zdrclejší, ale to neva...🙂 no kardamon jsem upřímně ani nesehnala...hvězdičky, včera jsem večer brouzdala po ruzných blozích a někde jsem to viděla u vánočního cukroví, tak jsem si na to vzpomněla a pustila se do toho, Vašík se mi smál, kolik okolo toho nadělám, pro jednu fotku😀

    18. zář 2014

    @oliinka_k úplně chápu, s tím borčusem kvůli jedné fotce 🙂 máš to krásně nafocené 🙂

    18. zář 2014

    @budlina1 děkuju, dneska jsem si prostě vyhrála🙂

    18. zář 2014

    také jsem ho pekla, ale Kitchenette tam má moc té cukety, podruhé jsem ubrala dle mého receptu na cuketovou buchtu a povedl se... také jsem sháněla kardamom všude možně, nikde v supermarketech nevím proč nevedou....sehnala jsem až ve Světu koření. S hvězdičkama dobrý nápad

    18. zář 2014

    hvězdičky jsou naprosto úžasný 🙂

    19. zář 2014

    @oliinka_k Vůbec to nevypadá, že se zdrcnul. Je super🙂

    19. zář 2014

    @andos příště zkusím taky trochu cukety ubrat🙂

    19. zář 2014

    @zzuzziik děkuju🙂

    19. zář 2014

    @steffa na povrchu je ok, ale uvnitř vypadá jakoby byl nedopečený, přitom špejle byla suchá i dobu pečení jsem dodržela, takže upečený musí být ok, ale po vychladnutí mi trochu klesnul...:-/

    19. zář 2014

    já teď pekla podruhé, ubrala jsem cukety a pekla hlavně na víc st. a déle a je o něco lepší... ještě by možná pomohlo nastrouhat cuketu nahrubo, mám stejný recept na cuketovou buchtu, jen mouka je tam polohrubá a bez toho koření+ kakaa a je tam méně cukety. Tam strouhám cuketu na hrubé slzičky a pamatuju si, že jsem ji jednou omylem nastrouhala najemno a byla vlhká, tak možná to bude i tím... zkusím do třetice..

    23. zář 2014

    booomba zkusim 🙂 cuket je furt dost a kardamon bude mít premieru..dovazla mi ho mamča z tunisu🙂 uvidime tu chut

    16. říj 2014

    @luuca.b no vidíš, já kardamon nemohla sehnat a teď si uvědomuju, že by mohl být mezi kořením, co mi přivezla mamka z Turecka...tak holt příště🙂

    16. říj 2014