pajazd
24. čer 2010

Terezka od 6m

Moc rychle to utíká, naší berušce už bylo 6 měsíců...

pajazd
autor

@magalinka ty golfky jsou Chicco Multiway 2010 a jsou naprosto super, bezvadně se skládají - rychle a zaberou málo místa, a hlavně se dají hodně položit takže jsme v nich mohli cestovat i když Terezka ještě neseděla, ale mohla pěkně ležet..a chytla jsem je v akci za 3299,- Kč i s pláštěnkou a nánožníkem..taky jsou docela prostorný, takže i větší dítko bude mít pohodlí 🙂

8. zář 2010
pajazd
autor

@magalinka vaše beruška je úžasná, koukala jsem na fotky a nádherná 🙂, a samozřejmě celej tatínek 🙂

8. zář 2010

moc díky za to Chicco, už jsem koukala na net, golfky už šly pěkně dolů, našla jsem je za 2680,- se vším co píšeš. Noooo budu to muset zvážit. Ty teda nemáš sporťák?

12. zář 2010
pajazd
autor

@magalinka noo, tak to šla cena pěkně dolů 🙂, klasickej sporťák nemám, kočár co máme doma je trojkombinace, takže ho můžeme odstrojit i na sporťák, tak jezdíme v něm.. golfky zatím využíváme jenomn do města nebo na návštěvy...a teď se Terezce moc zalíbilo jezdit v takovej trojkolce, máme teda jen půjčenou od švagrové, je to takový prdítko s vodící tyčí, popruhama k připoutání děcka aby nevypadlo a naší malej se to moc líbí 🙂, musím jí vyfotit..

12. zář 2010

taky mám trojkobinaci, ale neuvěříš, já normálně ještě sporťák nevytáhla, furt jsme v hlubokém. Mám ho polohovatelný, tak když chce kukačka koukat ji to zvednu. Ale už budu muset ten sporťák vytáhout, v neděli jsme byli v ZOO a bylo mi až trapně.... no a hlavně, už se ji to moc nelíbilo, ani když byla opřená v sedu. Já jsem teď přes léto s kočárem nikde pořádně nebyla, tak že slouží doma pořád hlavně na venkovní spaní. Korba je velká a hluboká, tak mě to moc nenutilo to překuchávat. Už budu muset. No a ty golfky, se chystáme v listopadu asi na dovču,tak musím už po něčem pokukovat. Moc děkuji za tip, dnes jsem ho viděla na živo a fakt príma.

13. zář 2010