22 / 177
    Kuřecí kousky v jogurtovo-hořčičné omáčce, rýže

    Jee, to vypada dobre! Jak prosím te delas tu omacku?

    19. led 2014

    @tichackova
    Děkuji 😀 byla to částečně inspirace z apetitu a částečně improvizace, ale výsledek byl výborný 🙂 Dělala jsem tak, že jsem si připravila v misce cca 250g bílého jogurtu (holandia), přidala jsem 2 lžičky pikantnější hořčice, cca 1 lžíci olivového oleje, 1 stroužek česneku, sůl, pepř a sladkou papriku a dochucovala jsem do doby, než se mi to zdálo OK. Pak jsem si připravila kuřecí prsa, která jsem jen očistila a nakrájela na kostičky. Maso jsem smíchala s jogurtovou "marinádou" a nechala chvilinku odležet, pak jsem to celé i se vším jogurtem dala na pánev (už bez oleje, ten je v tom jogurtu) a nechala pomalu provářet, aby bylo maso hotové, během prováření jsem ještě ochutnávala a dosolovala, aby nám chuť vyhovovala. Zní to asi divně, ale chuťově to bylo fakt moc dobré 🙂

    19. led 2014

    Diky moc, brzy vyzkouším🙂

    19. led 2014

    A i se to tvari dietne🙂

    19. led 2014

    @tichackova
    No právě 😀 😵

    19. led 2014

    @pajiskazemlyna vypada to luxusne.musim vyzkouset😉

    20. led 2014

    A už vím, co zítra bude k obědu 😉

    21. únor 2014

    @petulaho dneska jsem vyzkoušela a je to luxusní🙂děkuji za nápad...

    27. únor 2014

    @pajiskazemlyna dneska jsem vyzkoušela a je to luxusníemoticonděkuji za nápad...

    27. únor 2014

    @petulaho
    Tak to jsem strašně ráda, děkuji za napsání po vyzkoušení 😵 😵

    27. únor 2014

    Díky za inspiraci, měli jsme to dnes k obědu a bylo to moc dobré 🙂

    17. dub 2014

    @mmlenka
    Tak to mě strašně moc těší 😵 děkuji za zpětnou vazbu 😵

    17. dub 2014

    Dnes zkouším🙂

    16. črc 2014

    @paja89
    těším se na zprávu, ať vám chutná 😵

    16. črc 2014

    @pajiskazemlyna
    @pajiskazemlyna jj chutnalo 🙂 jen mi tam ukáplo trošku víc hořčice🙂 takže příště opravdu jen 2lž🙂

    16. črc 2014

    můžu se zeptat jakou hořčici do toho dáváte? nevím co si představit pod pojdmem pikantní 🙂, moc děkuju 🙂

    4. srp 2016