petuliiik01
25. bře 2022
322 

Hrací dečky Fisher-Price pro zábavu i rozvoj vašich dětí

Jako jeden z nejoblíbenějších výrobků pro miminka bych vám ráda představila hrací dečky Fisher-Price. Nabízí dětem bezpečné místo, slouží k zábavě a zároveň stimulují všechny smysly. Hrací dečka podporuje správný vývoj dítěte – pohyb při hře je naprosto přirozený. Děťátko procvičuje své svaly a zároveň se rozvíjí s hracími prvky umístěnými na hrazdičce či dece. V tomto článku vám představím tři zajímavé podložky, které jistě zaujmou nejen vás, ale především vaše miminko!

V dnešním výběru se zaměřím na 3 moderní hrací podložky Fisher-Price:

Fisher-Price Hrací dečka 5 smyslů (GKD45)

Hrací dečka je designovým kouskem a potěší miminka při hře na zádech i na bříšku. Dečka je příjemná na dotek a bude se líbit i rodičům s oblibou konzervativnějších a méně barevných doplňků. Součástí balení je i válec, který podporuje stabilitu při hře na bříšku. Na hrazdičce se zavěšeno několik hraček, které je možné odepnout, prozkoumat a případně použít i jinde (v postýlce, v kočárku, v autě). Miminko může objevovat různé materiály, dívat se do zrcadla na svůj odraz, přičuchnout si k voňavému mráčku. S plyšovým lenochodem můžete objevovat světýlka a zvuky (s možností nastavení dvou úrovní hlasitosti). Zajímavostí je zavěšené mini album, kam můžete umístit fotografie rodiny.

  • Hrací dečka obsahuje 6 doplňujících hraček a válec na pasení koníčků.
  • Barevné hračky lze z dečky odejmout a použít i samostatn.
  • Plyšová vydra vydává zvuky/melodie a svítí ji bříško.
  • Rozměry cca 80x80.
  • Lze prát v pračce.

Fisher-Price Hrací dečka s aktivitami

Hrací dečka v motivu dobrodružné cesty se zvířátky potěší každého malého dobrodruha. Měkká podložka nabízí až 120 cm herní plochy. Boky dečky je možné přizvednout – získáme mantinel a děti při to mají výhled na barevnou krajinku.

Sada obsahuje hrací dečku, stojan na hrazdičku, 4 hračky (lze je umístit na hrazdu) a zmrzlinářské auto, které svítí a umožňuje přehrát až 25min hudby. Miminko může objevovat různé materiály, dívat se do zrcadla na svůj odraz, zachrastit si s kočičkou nebo zašustit s pejskem. Postupem času můžeme odebrat hrazdičku. Podložka s vyznačenou cestou se rázem stává dráhou nabízející dobrodružství nejen pro zmrzlinářské auto.

  • Sada obsahuje hrací dečku, stojan na hrazdičku, hrazdičku a 5 doplňujících hraček.
  • Barevné hračky lze z dečky odejmout a použít i samostatně.
  • Zmrzlinářské auto vydává zvuky/melodie a na střeše svítí zmrzlina.
  • Rozměry cca 120x80.
  • Lze prát v pračce.

Fisher-Price Podložka na hraní Extra big adventures (GXR53)

Naprostou novinkou je nová obří hrací dečka Big Adventures. Tato extra velká podložka s barevně malovaným motivem kempování poskytuje spoustu prostoru pro malé dobrodruhy. Z každé strany je poutko pro uchycení hračky. V sadě najdeme chrastítko s kompasem, vysoce kontrastní zrcátko, cinkátko a kousátko mráček. Hračky pomáhají v rozvoji jemné motoriky.

Dečka je z příjemného materiálu, je možné ji jednoduše srolovat a vzít kamkoliv s sebou.

  • Hrací dečka obsahuje 4 doplňující hračky.
  • Barevné hračky lze z dečky odejmout a použít i samostatně.
  • Rozměry cca 150x80.
  • Lze prát v pračce.

Naše osobní zkušenost s hrací dečkou Fisher-Price

Pro Kubíka jsme vybrali hrací dečku 5 smyslů od Fisher-Price a byli jsme moc spokojeni. Zaujala nás svým barevným provedením a motivem. Podstavec perfektně držel hrazdičku, kde jsme umístili další doplňující hračky. S postupným přetáčením na bříško jsme hračky odepli z hrazdičky a připevnili jsme je na poutko přímo na hrací dečce, aby se nikde jen tak nepovalovaly. Nyní již využíváme podložku bez hrazdičky a Kubík si užívá jízdu se zmrzlinářským autem.

Já jako rodič oceňuji možnost dát podložku do pračky. Již několikrát jsem ji prala a vypadá stále jako nová 😉 Za mě je to nezbytná věc ve výbavičce pro malé miminko.

Jak to vidíte vy? Pořídili jste hrací dečku pro své miminko případně plánujete její koupi? 🙂

#fisherprice

Hrací dečka je výborná věc. Určitě doporučuji. Já jsem používala tedy spís hrazdičku a deku zvlášť, ale takhle kompletně je to príma.

25. bře 2022

U prvního syna jsem využívala hodně, ale měli jsme tu menší. Tyto vypadají surově, moc se mi líbí ten vyvýšený okraj a že po rozložení je větší, takže starší může zastávat "důležitou hlídací roli" a nebude se cítit odstrčený. Už se nám to pomalinku, ale jistě blíží, takže děkuji za tip 😊

28. bře 2022

Deka s hrazdičkou u nás jedna z "musthave" věcí - u všech 3 dětí. 🙂

29. bře 2022

Super věc

29. bře 2022

super vecicka

30. bře 2022

Začni psát komentář...

Odešli