petuliiik01
20. led 2022
445 

Recenze usínáčka - uklidňující koala s melodiemi Fisher-Price

Uspávání či usínání – to je jedna velká kapitola ohledně dětí. Rituály a praktiky pro usínání / uspávání dětí se v čase mění - alespoň z mých vlastních zkušeností. Některé děti usínají u kojení, jiné u lahve, nebo v náručí a některé samy v postýlce. Uklidnit tělo i mysl před spánkem je však vhodné vždycky. U nás tuto funkci skvěle plní koala. Řekla bych, že si nás získala i díky možnosti libovolně volit a prolínat její funkce podle potřeby.

Děti mají koalu asi půl roku. Večerní rituály se nám daří společně zvládnout u Nelinky v pokojíčku. Ta koalu dává večer do postýlky, má potřebu ji hezky uložit. Už na první pohled vidíme, že koala má zavřená očka a odpočívá. Stačí zmáčknout měkké bříško – rozsvítí se a rozpohybuje nahoru a dolů v uklidňujícím rytmu. Vypadá to, jako by koala doopravdy dýchala. Pokojem se začne nést uklidňující melodie. Pocit klidu navodí nakonec nám všem– Nelince, Kubíkovi a také mě.

Fisher-Price Uklidňující Koala s melodiemi

  3 zkušenosti

S Fisher-Price® Uklidňující koalou s melodiemi se vaše miminko může oddávat příjemnému mazlení. Tato mazlivá plyšová hračka s melodiemiměkké svítící bříško, které se pohybuje nahoru a dolů v uklidňujícím rytmu, jakoby opravdu dýchala.

Koala mezi pokojíčky dost cestuje. Když zrovna neuspává naše děti, tak slouží jako měkoučká hračka pro oba. Kubík ji rád tahá za barevná ouška a Nelinka o ni ráda pečuje, vaří ji dobroty a potom se dívá, jak koala odpočívá po jídle a přitom se jí zvedá to napapané bříško.

Já na tomto pomocníkovi pro usínání oceňuji, že na první pohled je to roztomilé zvířátko, které děti zaujme. Benefitem jsou funkce, které jdou libovolně nastavovat. Bylo období, kdy Nelinka před spaním nechtěla žádnou hudbu a ruch. Koalu v tu dobu využívala nejraději jako mazlíka do postýlky. Nejvíc na ní ocenila svítící bříško. Když se v noci vzbudila stačilo bříško jen zmáčknout a ono se rozsvítilo.

Není nutné vždy využít naráz všechny funkce – melodii, světlo a pohybující bříško a zároveň je skvělé, že to všechno dohromady využít jde. Je to jen o preferencích, náladě a tomu, co koho zaujme.

Z praktického hlediska se mi líbí možnost volby hlasitosti a časovač. Vím, že se světlo či hudba vypne po intervalu 15,30 nebo 45 minut dle toho, jak to nastavíme. Celý strojek je možné z tělíčka vytáhnout a koalu můžete vyprat. Tyto vlastnosti ocení zejména rodiče 😊

Má rada pří výběru jakéhokoliv usínáčku pro děti – vybírejte dle svých preferencí a sledujte níže uvedené parametry:

  • možnost volby zvuku - melodi, příroda, bílý šum, tlukot srdce apod.
  • možnost volby hlasitosti,
  • možnost tlumeného světla,
  • možnost nastavit časovač,
  • možnost pomazlit usínáčka v postýlce nebo jej někde položit/přichytit,
  • možnosti údržby – praní.

Přeji vám, aby si vaše děti svého usínáčka oblíbily tak, jako naše tuto koalku ❤️
#fisherprice

Začni psát komentář...

Odešli