petuliiik01
12. únor 2020
1065 

Snídaňový set od Fisher-Price

Jaká výhra vás bude čekat ve Valentýnské soutěži s Fisher Price? Podívejte se jak se zabydlela u nás doma a jak ji Nelča otestovala 😉

Tento snídaňový set je určen pro děti od 3 měsíců, ale už na první pohled je jasné, že zaujme i starší děti a zůstane tak v jejich hledáčku ještě dlouhou dobu. S touto hračkou nebude mít Vaše dítě potřebu se za pár týdnů loučit, protože jakmile přestane plnit funkci kousátka, chrastítka či šustítka, tak získá místo v dětské kuchyňce nebo obchůdku.

Set obsahuje 3 hračky - hrníček, noviny a donut. Hned po rozbalení mě zaujal materiál a provedení hraček. Nejmenší děti zaujme vše, co šustí, hrká, a hlavně aby se to dalo nacpat do pusy 😉. To vše zažijí s tímto snídaňovým setem od Fisher-Price.

Noviny jsou látkové, tudíž moc příjemné do ručky, a při manipulaci šustí. Nevím, proč jsem čekala takové ty měkké, pískací, gumové - tato verze mě mile překvapila. V novinách se skutečně dá i “číst” jelikož obsahují i pěkné barevné obrázky, které se Nelči evidentně líbily. 

Donut zaujme nejen svou barevností, ale také posypkou, která vyčnívá z povrchu a stimuluje hmat. Po bližším seznámení však zjistíte, že je to především chrastítko. Nela s donutem máchala hlava nehlava a byla spokojená, že hrká, nicméně povýšila to na další level - když s ním ťukáte do stolu, tak ten hluk je přece daleko větší, a čím větší hluk tím větší zábava 🙂. Co mě však překvapilo nejvíc, bylo zjištění, že na dospělé působí zřejmě antistresově 🙂. Večer standardně uklízím hračky a koukám donut nikde, najednou vidím manžela, jak drží v rukou donut a “oškrabává posypku” při sledování zpráv 😀. Netušila jsem, že zaujme „děti“ až tak dlouho 😀.

Hrníček představuje klasický kalíšek na kávu, který je tvořen z několika materiálů (plast, látka, guma, ...), a uvnitř ukrývá barevné kuličky a zrcadlo. Jeho největší vychytávkou je pro Nelu ale gumové hrdlo, které je ideální právě ke kousání - a je opravdu měkké. Zatím vše popsané Nelinka na hrníčku pečlivě objevovala a přišla i na to, kde jej nejlépe dát do pusy. Praktické je i poutko, za které se dá hrníček chytit. Už se ale moc těším, až pochopí i další smysl této hračky při napodobování dospělých. Konečně nebudu kafíčkovat doma sama 😉.

Sada tohoto snídaňového setu nás opravdu zaujala - Nelinku především barevně, akusticky a tím, že se všechny tři hračky pohodlně drží a jsou vhodné na kousání. Mě zaujala tím, že je určena už pro nejmenší děti a přitom vypadá jak top kousek z dětské kuchyňky. Určitě bude mít jednou místo i v Nelinčiné kuchyňce a už se těším na další sofistikovanější hry, kdy budeme “skutečně” pít kávu, jíst donuty a číst si noviny 🙂  

A o tento skvělý set si budete moci brzo zasoutěžit ve Valentýnské soutěži, která se pro vás už chystá 🙂 

#fisherprice

Kde by se prosím dal tento set koupit? ☺️

13. únor 2020

@petuliiik01 Konečně taky krásně zrzavé dítko, jako je ten náš kluk 😀

17. únor 2020

@makynaeliska tady se dá už koupit ☺️

18. únor 2020

Začni psát komentář...

Odešli