petuliiik01
28. dub 2020
1213 

Soutěž o lékařský kufřík a zpívající misku FP

Zdravý životní styl - to je téma, které každý z nás teoreticky zná velice dobře, ale často v praxi děláme chyby...
Snažíte se vést své děti k zásadám zdravého životního stylu, ke kterému bez pochyb patří kvalitní a pravidelná strava, pitný režim, pohyb a dostatek spánku? Tyto návyky si člověk buduje již od dětství a nese si je po celý život. Mnoho z nás postupem času však zjistilo, že zažité návyky nebyly správné, a tak se je snaží v dospělosti změnit k lepšímu a předcházet tak nemocem. Pro své děti však chceme to nejlepší, a tak se je snažíme zasvětit do světa zdravého životního stylu již od ranného dětství. Zároveň jim vysvětlujeme, jak je důležité o své zdaví pečovat a chodit pravidelně na lékařské prohlídky. Někdy to nemáme s dětmi lehké - při snaze vysvětlit jim, co je pro ně dobré - a ne vše děti od rodičů přijímají kladně. Hraní však děti baví a je skvělé, když můžeme dětské hračky využít i pro budování důležitých postojů ke svému zdraví.


Jestliže se vám tito pomocníci pro vaše děti líbí a chcete je vyhrát, zapojte se do soutěže a splňte následující pravidla:

👉 Dej lajk tomuto článku.

👉 Přidej se do skupiny Fisher-Price - klik ZDE!

👉 Do skupiny vlož příspěvek, ve kterém nám napiš:

  1. Pokud soutěžíš o lékařský kufřík: napiš, jak učíš děti pečovat o své zdraví - stravování, sport, vitamíny, spánek - nezapomeň přidat foto a #fisherprice_lekar !
  2. Pokud soutěžíš o zpívající misku - napiš recept na zdravé a oblíbené jídlo svých dětí - nezapomeň přidat foto a #fisherprice_varim ! !

Soutěž trvá do konce dubna, tj. do 30.4.2020 do půlnoci a o výhercích rozhodne pořadí vašich příspěvků a generátor náhodných čísel. Zapojit se můžete 2x, tj. o každou výhru zvlášť.

Do soutěže budou zařazené pouze příspěvky ve skupině Fisher-Price. Prosím nekomentujte tento článek. 

Děkuji a přeji hodně štěstí!

#fisherprice 

Autor komentář smazal

Do soutěže budou zařazené pouze příspěvky ve skupině Fisher-Price. Prosím přečti si pravidla soutěže a zapoj se ve skupině zde: https://www.modrykonik.cz/group/8459/ Ať je Tvůj příspěvek v losování o tyto krásné hračky FP 😉 Děkuji 🙂

25. dub 2020

Začni psát komentář...

Odešli