300 g celozrnné špaldové mouky jemně mleté 200 g másla 100 g agáve sirupu (já použila datlový sirup) Postup Troubu předehřejeme na 170 stupňů. Z přesáté mouky, másla a sirupu vypracujeme těsto, které necháme alespoň hodinu uležet v lednici. Těsto pak vyválíme na vále do příslušné tloušťky a vykrajujeme sušenky. Vykrojené sušenky vložíme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme asi 10 minut dozlatova. Necháme vychladnout.
Už se těším až budu Marlence péct. Zatím mi odmítá masozeleninové příkrmy, jí jen ovoce a to jen tak do ruky, musí si to jíst sama. Tak jsem zvědavá jak dlouho jí bude bavit jen to kojení.
Dík, tos mě uklidnila, pořád tady vidím, jak mimina jí od 4.měsíce 10 druhů zeleniny a mě Marlenka všechno plive, tak jsem trošku nesvá už. Ale zas je dobrý, že nemusím nic klohnit 😂
300 g celozrnné špaldové mouky jemně mleté
200 g másla
100 g agáve sirupu (já použila datlový sirup)
Postup
Troubu předehřejeme na 170 stupňů.
Z přesáté mouky, másla a sirupu vypracujeme těsto, které necháme alespoň hodinu uležet v lednici.
Těsto pak vyválíme na vále do příslušné tloušťky a vykrajujeme sušenky.
Vykrojené sušenky vložíme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme asi 10 minut dozlatova. Necháme vychladnout.