icon
1 / 1
avatar
popins
autor

300 g celozrnné špaldové mouky jemně mleté
200 g másla
100 g agáve sirupu (já použila datlový sirup)
Postup
Troubu předehřejeme na 170 stupňů.
Z přesáté mouky, másla a sirupu vypracujeme těsto, které necháme alespoň hodinu uležet v lednici.
Těsto pak vyválíme na vále do příslušné tloušťky a vykrajujeme sušenky.
Vykrojené sušenky vložíme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme asi 10 minut dozlatova. Necháme vychladnout.

Odpověz
1. únor 2017
avatar

Už se těším až budu Marlence péct. Zatím mi odmítá masozeleninové příkrmy, jí jen ovoce a to jen tak do ruky, musí si to jíst sama. Tak jsem zvědavá jak dlouho jí bude bavit jen to kojení.

Odpověz
1. únor 2017
avatar
popins
autor

Buď v klidu, Ella se rozjedla až ted. Do tý doby byla v podstatě jenom kojená. Jednou začne 🙂

Odpověz
1. únor 2017
avatar

Dík, tos mě uklidnila, pořád tady vidím, jak mimina jí od 4.měsíce 10 druhů zeleniny a mě Marlenka všechno plive, tak jsem trošku nesvá už. Ale zas je dobrý, že nemusím nic klohnit 😂

Odpověz
1. únor 2017