preiba
2. říj 2017
235 

Naše testování s Uriage Bébé

Když jsme kosmetiku se se synem vyhráli, vůbec jsem nemela ponětí, co je to za značku.

Náš syn Oliver má (bohužel po mně) citlivou pokožku a proto je náš výběr kosmetiky hodně omezený.

Jakmile přijel kurýr s balíčkem, hned jsme se vrhli do rozbalování a testování! 

Syn měl radost i z výplně v krabici 😂

Jako první jsme zkusili mléko na mytí a musím říct, že jsem byla překvapená jaká kapička stačí, jak jemně voní, pění a co je nejdůležitější,  žádná vyrážka po něm.

Zkusili jsme rovnou samozřejmě i šampon na vlasy. Vlasy jsou po něm jemné a voní jako " miminko " 🙂. 

Po koupeli vždy mažeme celé tělo, takže jsem vzala tělové mléko a syna namazala. I u krému platí, že stačí opravdu malé množství, dobře se vtírá a opět žádná vyrážka po něm! 

Co se týče zadečku... Malému rostou zoubky, takže je normální, že je toto nepříjemné období provázené i průjmy, tudíž má sem tam ten zadeček zarudlý. S tím si ale poradil krémík na zadničky od Uriage hravě 🙂.

Krém na okolí rtů jsem vyzkoušela v období synově nemoci, kdy měl rozpraskané rty a poškrábaný rypáček a také se to brzy zhojilo 😊.

Jak jsem již psala, máme opravdu citlivou pleť se synem se sklonem k ekzémům. Oli je také pořádný kus chlapa, takže je hned spocený a to záhybům nedělá příliš dobře. Na to tu je od Uriage spray i krém. Obojí využívám na střídačku a musím říci, že tam není nic. Žádné vyrážky, žádná zarudlá místa.

Jediné, co jsem nevyzkoušela je krém na opalování, protože již nebyla vedra. Měli jsme teď letět do Dubaje, ale bohužel mi zemřel tatínek a na návštěvu Dubaje nemám ani náladu, takže poletíme třeba příští rok a ráda krém vyzkouším.

Tímto bych shrnula testování s Uriage, označila kosmetiku jako výbornou a rádi budeme v jejím užívání pokračovat a dokupovat si další a další výrobky.

Moc hezky se nám s ní pracuje🙂😉

Kosmetiku můžete zakoupit v lékárnách v síti Dr.Max a potom přímo na jejich stránkách www.uriage.com.

Barbora a syn Oliverek 

#test_uriage

Začni psát komentář...

Odešli