pulzsro
28. led 2016
89 

NOVINKA V NAŠÍ NABÍDCE - SOFTSHELLOVÉ KALHOTY UNUO

Unuo softshellové kalhoty - představujeme NOVINKU, nově u nás koupíte úžasné softshellové kalhoty Unuo vhodné na látkovou plenu. Jsou na cestě k nám, dnes je vložím na web a zítra už budou připraveny k odeslání Emotikona smile

Pokud softshellové kalhoty neznáte, můžete si zatím přečíst, co o nich píše výrobce Emotikona smile

Dětské softshellové kalhoty ideální do každého počasí. Kalhoty jsou vhodné na nošení v šátku ale i pro plenkující děti. Český výrobek, certifikované materiály, funkční oblečení pro děti, oblečení na látkové pleny. Podšité funkčním fleecem.
Dětské softshellové kalhoty jsou naší vlajkovou lodí a jejich vlastnosti si zamiluje každá maminka malého rošťáka! Kalhoty krásně přiléhají a tak výborně plní svou termoizolační funkci. Náplet v pase je vyšší a tedy nahradí kombinézu a nepotáhne Vašemu miláčkovi na záda. Další vychytávka je v nohavici, kde se žížalí další náplet, aby nohavice nenabíraly sníh a vodu v podzimních plískanicích. Výhodou nápletu je variabilita délky kalhot a i v šátku jsou kotníčky a zádíčka Vašeho děťátka v teplíčku. Vyzkoušejte naše super gatě a šup na saně! Dětské Dětské softshellové kalhoty jsou ušity tak, aby vyhovovaly standardům oblečení na látkové pleny, ale i nelátkující maminky nemusejí mít strach, protože náplet softshellových kalhot je hezky přilnavý.

Začni psát komentář...

Odešli