raniha
23. črc 2017
516 

Recenze BLENDEA SUPERGREENS

Co je to Blendea SUPERGREENS?
Je to jedinečná kombinace BIO zelených superpotravin v jednom produktu. Blendea SUPERGREENS je směsí zeleného ječmene, mladé pšenice, chlorelly a spiruliny.

Proč ji užívat?
Tyto superpotraviny detoxikují organismus, zlepšují trávení, posilují imunitu, zabraňují překyselení a omezují pocit únavy.
Kdo jsem já?
Šestadvacetiletá maminka dvouleťáka, která se necítí dobře ve svém těle. Trpím zažívajícími problémi, únavou, nespavostí. Snažím se žít zdravím životním stylem, hlavně kvůli synovi alergii. Ráda o sobě říkám, že jsem poloviční vegan - jím maso, ale jinak dodržujeme veganský způsob života, ano, občas hřešíme, ale je to cca jednou do měsíce. Jsem hodně aktivní, mám hodně koníčků, miluji pohyb - neumím se nudit.
                             (Na Lipně pod stanem, zde jsem ocenila malé balení)

A teď k samotnému testování..

Při rozbalení balíčku na mě vykoukla dózička s přípravkem, shaker a odměrka.
Po měsíci testování pořád zbývá v dózičce měnší půlka. Ze začátku je doporučené dávkování jedna lžička, později dvě. Takže až bych najela na dvě lžičky, tak by byla jedna dózička na jeden měsíc. Poměr vs. cena je v tomto případě víc jak přijatelná.

Doporučené užívání je ráno nalačno. To mi první týden dělalo problém, ale jde pouze a jen o návyk. Prvně jsem zkoušela shaknout s džusem nebo vymačkanou šťávou z ovoce, ale pořád mi tam vadila pachuť prášku, která mě škrábala v krku. Potom jsem zvolila raději užívání ve formě smoothie a to pro mě byla nejlepší forma užívání. Pachuť prášku zmizela a ji ovoce částečně přerazila "pachuť" zelených rostlinek.

Samostatná Blendea chutná podivně. Nevím k čemu bych to přirovnala, ale myslím si, že by stejně chutnalo rozmixované zelené obilí. A i vůně mi připomíná vůni z věží sila a siláží.

Než se dostanu ke shrnutí, tak bych chtěla upozornit, že samotná Blendea SUPERGREENS nestačí k tomu, aby jste se cítili fit a vitální, aby vám pomohla a nebo aby působila jak má. Tělo potřebuje především kvalitní výživu. Proto to vede k zamyšlení, jestli ji má cenu užívat nebo ne, na to si ale musíte odpovědět samy. Pokud holdujete alkoholu nebo cigaretám, tak rovnou říkám, že to smysl nemá. Já jsem přestala pít kávu, bylo mi po ní zle, ale neuměla jsem se od ní odpoutat, řekla jsem si ale že musím a jsem měsíc bez ní a je mi po ránu fajn.
              (naše obědy/večeře - bez mléka, bez vejce, bez sóji - většinou bez lepku)

Co výrobek sliboval a jak to dopadlo

  • posilují imunitní systém - ano, synovci a všichni kolem nás měli angínu, mě se vyhnula
  • stimulují samočisticí procesy a podporují detoxikaci - ano i ne - tady si myslím, že by to chtělo delší čas. Trpěla jsem zácpou/průjmy - průjmy jsou pryč, zácpa občas přetrvává
  • urychlují metabolismus a působí proti nadměrnému ukládání tuku - nelze posoudit, mám rychlý metabolismus, je pravda že jsem zhubla kilo, ale já to tak občas mám, tady bych spíš potřebovala kila do plusu a ne ubírat
  • podporují regeneraci buněk - za mě ano, za okolí ano
  • zlepšují trávení a zvyšují počet zdraví prospěšných bakterií ve střevech - ano, i když opět by to chtělo delší užívání
  • bojují proti překyselení organismu - nevím jak zhodnotit, ale cítím se celkem fajn
  • tlumí záněty, zlepšují stav žaludečních vředů a podporují jejich hojení - ne, ale tady bych řekla, že to chce opravdu dlouhodobé užívání a že opravdu měsíc nestačí, uvidíme jak to půjde dál
  • snižují hladinu cholesterolu v krvi, čímž čistí cévy - nemůžu posoudit, ten mám v pořádku
  • pomáhají při dýchacích potížích - částečně, jedna plíce mi funguje jen na 60% a v létě při alergických obtížích ještě míň, tento měsíc jsem neměla žádný záchvat
  • uklidňují a zmírňují stres - ano, za to jsem jim vděčná, jsem více klidná až mě to překvapuje, ale zároveň jsem více plačtivá. Stres bohužel mi nezmírnil, ale za to Blendea nemůže, to se trefila jen do blbého období.
  • zkvalitňují spánek - částečně, spím líp, ale není to pořád ono
  • chrání před civilizačními chorobami a snižují počet volných radikálů - nemůžu posoudit, bohužel první dny testování, jsem se dozvěděla špatnou zprávu, tak uvidím při užívání dál, jak si s tím třeba poradí
  • zvyšují obranyschopnost organismu - nemůžu posoudit, mám zvýšené NK buňky
  • podílí se na detoxikaci těla - buď mám tělo tak super vyčištěné, že neměli dál co čistit nebo to na mě nepůsobilo
  • pozitivně ovlivňují proces trávení - ano, viz předchozí bod
  • regenerují buňky a zpomalují proces stárnutí - ano, viz předchozí bod
  • čistí cévní stěny a udržují srdce v kondici - nemůžu posoudit
  • optimalizují hladinu krevního cukru - asi bych řekla ano, krevní testy vyšli v pořádku (ale toi před tím)
  • pomáhají udržovat zásadité pH - nemůžu posoudit
  • omezují pocit únavy a zlepšují usínání - zatím to na mě ňák nepůsobí, chce to asi dlouhodobější užívání

Shrnutí

Po měsíci užívání, se cítím víc v klidu. Mám ze sebe lepší pocit. Jsem ráda, že se srovnává zažívání. Po měsíci užívání, ale těžko soudit, podle mě je to krátká doba, aby to začalo působit naplno. Pokračuji v užívání dál a za čas uvidím, jestli se zlepšila taky psychika a únava. A regenerace buněk? Posuďte samy.                                                    (před měsícem - před týdnem)

#test_blendea

Začni psát komentář...

Odešli