icon
1 / 22
Tohle je prostě geniální... Nebo můžete udělat věž a místo sfouknutí svíčky (přiznejme si, které roční dítě to umí) si jí může malý raubíř shodit :-). Zdroj: http://www.facebook.com/StepIntoHealthWellnessCentre?filter=1
avatar

Parádní 🙂

Odpověz
29. srp 2012
avatar

tý jo, tak to vypadá parádně!! Perfekt! Co budou ty bílý kostky? Napadá mě snad jen tvrdý tvaroh?

Odpověz
29. srp 2012
avatar
rebelie
autor

@tea1909 Taky jsem o tom přemýšlela a napadlo mě totéž... nebo ještě nějaký čerstvý sýr...

Odpověz
29. srp 2012
avatar

rubikova ovocná kostka : D....ale musí to být piplačka, uf!

Odpověz
29. srp 2012
avatar
rebelie
autor

@lukava Přesně to mě taky napadlo...

Odpověz
29. srp 2012
avatar

@rebelie To bílé by taky mohlo být mléčné želé, marshmallow (ale to už nejsme u zdravých věcí) nebo nějaká taková potvornost jako Šmakoun.

Odpověz
30. srp 2012
avatar
rebelie
autor

@katyxq Mně ještě napadla mozzarela... A mléčné želé by taky šlo, to snad jde udělat relativně zdravě, ne? A marsmallow to, doufám, není.

Odpověz
30. srp 2012
avatar

@rebelie Tak jsem to zkusila hledat a našla jsem variantu se sýrem feta, to zrovna pro děti není.

Odpověz
30. srp 2012
avatar
rebelie
autor

@katyxq Myslím, že se dá sehnat čerstvý sýr, který by děti mohly.. Fetu bych teda nedávala (ale pro dospělé mi to přijde OK).

Odpověz
30. srp 2012
avatar

@rebelie A co udělat agarové želé z ricotty, přecijen je to syrovátkový sýr a tímpádem mnohem líp stravitelný, nebo bych zkusila tu mozzarellu (není moc slaná, ale asi bude dost mokrá a nebude držet tvar). A nebo parmezán, je taky slušně stravitelný, protože zraje dlouho a BKM už se začíná štěpit. Jinak jsem na tomhle poli nic nezjišťovala, neb je to u nás zbytečné.

Odpověz
30. srp 2012
avatar
rebelie
autor

@katyxq Nebo udělat agarové želé z obilného mléka, to by taky mělo jít... Použítí agaru toho dost řeší 🙂)).

Odpověz
30. srp 2012
avatar

@rebelie Akorát netuším, jak moc dobře tuhne obilné mléko s agarem. Protože pudink je problém, pudink z rýžového mléka z DM řídne (i když se použije dvojnásobek škrobu), nevím, jestli to ale nedělá jen to obohacené vápníkem. Pokud se pouźije sušené rýžové mléko (a to bývá bez obohacení), tak prý je to OK.

Odpověz
30. srp 2012
avatar
rebelie
autor

@katyxq tak se to holt musí zkusit...

Odpověz
30. srp 2012
avatar

@rebelie Já jen aby mi pak nenadávala, do čeho jsme tě to uvrtala 😀.

Odpověz
30. srp 2012
avatar

A což bílé tofu? Třebas i předem ochucené...

Odpověz
27. srp 2013