
1 / 22
Tohle je prostě geniální... Nebo můžete udělat věž a místo sfouknutí svíčky (přiznejme si, které roční dítě to umí) si jí může malý raubíř shodit :-). Zdroj: http://www.facebook.com/StepIntoHealthWellnessCentre?filter=1
@rebelie A co udělat agarové želé z ricotty, přecijen je to syrovátkový sýr a tímpádem mnohem líp stravitelný, nebo bych zkusila tu mozzarellu (není moc slaná, ale asi bude dost mokrá a nebude držet tvar). A nebo parmezán, je taky slušně stravitelný, protože zraje dlouho a BKM už se začíná štěpit. Jinak jsem na tomhle poli nic nezjišťovala, neb je to u nás zbytečné.
Odpověz
30. srp 2012
@rebelie Akorát netuším, jak moc dobře tuhne obilné mléko s agarem. Protože pudink je problém, pudink z rýžového mléka z DM řídne (i když se použije dvojnásobek škrobu), nevím, jestli to ale nedělá jen to obohacené vápníkem. Pokud se pouźije sušené rýžové mléko (a to bývá bez obohacení), tak prý je to OK.
Odpověz
30. srp 2012
A což bílé tofu? Třebas i předem ochucené...
Odpověz
27. srp 2013
Parádní 🙂