17 / 27
    mám super sestřičku

    To je super kočárek, můžu se zeptat co je to za značku?

    28. zář 2010
    Komentář byl odstraněný

    Je to Concord Fusion, je pravdu nádhernej... Mají krásné barvičky a korbička se dá takto krásně stáhnout, že na mimi nesvítí. Pokud se povede druhé mimi také bych ho moc chtěla :o))

    28. zář 2010

    Můžu se zeptat, jak sklopíte takhle tu korbičku? Máme stejný kočárek, model 2010 a teď jsem tam hned běžela, ale nám to nejde ☹

    14. kvě 2011
    renisco
    autor

    @lucka26s tohle byl rok 2009, ale myslím, že by to mělo jít i na 2010 - jsou stejné, ne? Leda by jste měla ten neopren na stříšce krátký, ale je natahovací, tak se divím, že to nejde. Princip stejný jako když stříšku stahuju - jen ji překlopím k sobě...

    14. kvě 2011

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat na něco ohledně kočárku Concord Fusion.Máme rok 2010. Teď jsem kočárek reklamovala a to z důvodu, že po podnožnkou na nohy, jak jsou na bocích ty šrouby, leží na tom ta deska lehací plochy,se nám potah o ty šrouby po 14 dnech hrozně prodřel a ž skoro do děr, časem by tam ty díry byly.Zajímalo by mě , jaký m¨áte rok sportáku a jestli to tam máte nebo ne.Já mám potah Amber 2010.Moc děkuji za odpověď.

    4. zář 2011
    renisco
    autor

    @radkapovrova dobrý večer. já s kočárkem nejezdím, ale jak už rok 2009 tak i rok 2010 mají problém s potahem. sice jsem se ještě nesetkala s proděravěním v místech, na kterých to máte vy, ale oba mají hodně reklamací na díry vzadu na zádové opěrce - nejvíce na bocích blíže ke košíku a pak pod zipem u boudy. sice na kolekci roku 2010 jsou v rozích našité ty záplaty, ale i tak se to děravý nad tím... dříve se sedačky vyměňovaly, teď už tam našívají hnusné laty. samozřejmě, že reklamace uznávány většinou nejsou - vždy se napíše, že reklamace neuznána z důvodu nesprávného upevnění sportovní sedačky, ale na náklady firmy pro dobré jméno to opraví zadarmo... Problém s tímto mají všechny barvy, oba ročníky. Jak je na tom ročník 2011 netuším.

    4. zář 2011