4 / 11
    @wiwiane

    Rory's Story Cubes (Roryho příběhové kostky) je geniálně jednoduchá hra, se kterou si děti užijí spousty legrace a vyzkouší jejich představivost. A nejen děti, Story Cubes zpříjemní dlouhou cestu vlakem i dospělým!

    Ve hře najdete 9 kostek s celkem 54 obrázky, celkem tedy přes 10 milionů možností! To vše v malé a pevné přenosné krabičce. A skvělé je i to, že nepotřebujete žádná pravidla, můžete hrát tak, jak se vám líbí, například:

    hoďte všemi kostkami a podívejte se na obrázky, které na nich padly. Nyní započněte váš příběh slovy "Bylo, nebylo" tak, aby váš příběh obsahoval všech devět obrázků na kostkách.
    Vymyslete si téma vašeho příběhu (např. "Prázdniny", "Sen" atd.). Poté hoďte kostkami a vymyslete příběh k vašemu tématu.
    Rozdělte kostky mezi hráče. Hráči postupně hází kostkami a budují tak příběh. Můžete skončit po devíti hozených kostkách nebo házet dál.

    5. čer 2013

    @rozarka65 ty obrazky se mi na tech kostkach zdaji desne tezky :/ syn to dostal k narozeninam,ale jaksi to jeste musi pockat

    10. čer 2013

    @mamkamarketa děkuji za upozornění...🙂 Ale já myslím,že wiwiane obrázky nakreslí podle sebe - jednodušší...že zachová pouze smysl hry...tedy vymýšlení příběhu podle obrázků...🙂

    10. čer 2013

    @rozarka65 tak to jo 🙂
    Ty originalni obrazky jsou tezky a ja i obcas tapala co to je 😅
    Ale jako hra je to fajn

    10. čer 2013

    @mamkamarketa jj,taky jsem na to koukala...asi bych měla taky trochu problém...😀 🙂

    10. čer 2013