1 / 1

    S tím odsavanim je to podle mě kravina. My taky smrkame podle potřeby a ta odsavacka jen vytáhne to co mi vysmrkáme sami.

    5. únor 2018

    Jestli máte rýmovník, tak ten je fajn rozmělnit lístek a dát pod polštář..protáhne. Stejně tak zvlhčovat vzduch...mokré plíny kolem postýlky. Hodně dobře třeba účinkuje cibule nakrájená nadrobno...v ponožce u postýlky. Sice načichne celý pokoj, ale má to antiseptické účinky. K doktorce bych zavolala, ale asi nic moc neporadí...A pokud má jen rýmu, tak bych se tam ani moc nevypravovala, ať si nepřinese něco horšího 🙂 Jako nejlepší voda do nosu se mi osvědčil Physiomér. Byli jsme v nemocnici kvůli stridoru (vedlejší účinek je taky rýma) a odsávání nedoporučovali. Jen výjimečně.

    5. únor 2018

    stříkat do nosu mořskou vodu -> ona jakoby zvlhčí sliznici -> jde to lépe odsávat a je to i desinfekce a pak stříkám do odsátého nosu nasivin. U nás zabraly tyto kapky rychle.

    5. únor 2018

    nepodkládej jenom hlavičku, ale celou postýlku v hlavě, ať leží pořád na rovném. Před odsáváním prokapej třeba libenarem nebo mořskou vodou apod. a pak za dvě tři minuty odsaj a do čistého nosu Nasivin, aspoň před spinkáním, ať se mu líp dýchá. Mokré pleny nebo osušku kolem postýlky a nakrájet cibuli na talířek a někam blízko k hlavě, bude sice smrad, ale mělo by to pomáhat. Já teda odsávám hlavně před spaním a po ránu, určitě ne třeba každou hodinu....

    5. únor 2018

    Take jsem chtela napsat, mokre tucniky kolem postylky a cibuli 🙂 at je brzy zdravy.

    5. únor 2018

    Ja bych na noc dala jeste fenistil kapky na zklidnění a namazat tymianovou mast na čelo. Větrat, podložit postýlku..

    5. únor 2018

    @wampzee tak rýmovník už je v polštáři, cibule nakrájenà a ručník mojrej u postýlky tak snad🙂Děkuji moc!🙂

    5. únor 2018

    @svetluluska děkuji vše co radíte jsem už provedla🙂

    5. únor 2018

    @renatka16 byly jsme nakonec u doktorky a napsala nam ho🙂Děkuji

    5. únor 2018

    @koncita postýlka podložena🙂Děkuji🙂

    5. únor 2018

    @sarikess neboj, bude dto dobrý, ale taky si pamatuju, jak mě první rýma u dítěte naprosto paralyzovala 🙂 jestli má teď tekoucí, tak brzy zhoustne a už tolik nepoteče, tak to je potřeba před odsáváním pořádně prokápnout tím libenarem a pak pořádně odsát. Potom ten Nasivin, toho se neboj, hlavně aby se ta rýma tam nehromadila a nevrazilo se to do ouška, tam potom to odsávání má asi i větší smysl.

    5. únor 2018

    @koncita dekuju❤️

    5. únor 2018

    U nas frci tymianovy krem a olej Z jedle sibirske a eucasol

    5. únor 2018

    to je toboga fantasy ze?

    10. dub 2018

    @molasek ano🙂

    10. dub 2018