7 / 85

    Jablečná buchta forma 18cm
    jedno větší jablko nastrouhat na jemno.1 vejce,trochu třtinového cukru,2PL oleje,3/4 hrnku celozrnné mouky,prášek do pečiva,kelímek bílého jogurtu,skořice, nahoru plátky jablka posypat skořicí a péct 🙂

    28. bře 2015

    @smahulkaa tak asi vím co budu snídat o víkendu 🙂

    7. dub 2015

    @pupickova jen pozor at to nepřeženeš s tím jablkem já sem si tam nastrouhala jablka dvě a vůbec to nešlo dopéct ,takže ve vnitř to bylo fakt hodně mokrý , proto jsem do receptu napsala jen jedno jablko 😀

    7. dub 2015

    @smahulkaa no, jako my máme mokrý rádi, ale je fakt, že protejkat vidličkou to nemusí 😀
    Dík za tip 😉

    7. dub 2015

    @pupickova já mám taky ráda mokrý ,ono to pak líp klouže do krku viď 😀 ale tohle bylo spíš nedopečený a zaboha to dopéct nešlo 😀

    7. dub 2015

    @smahulkaa no přesně! 😀
    A čím víc na tu fotku koukám, tím větší chuť mám... 🙂

    7. dub 2015

    ...ehm, kelímek kolik ml? My kupujeme jen 500g Hollandii 🙂

    12. dub 2015

    @smahulkaa Prosím tě, na kolik a jak dlouho asi pečeš? 160-180? tak půl hoďky? Jen orientačně, zkoušim, kontroluju, ale ať mám představu🙂

    12. dub 2015

    @tina_7
    @marticep holky já vše dělám od oka prostě aby to mělo konzistenci tak akorát , jinak kelímek jogurtu má 150ml a peču to cca 40min ale to fakt nevim přesně prostě dokavaď to není do zlatova 😀

    12. dub 2015

    @marticep a na 180

    12. dub 2015

    @smahulkaa děkuju! v nejbližších dnech vyzkouším

    12. dub 2015

    @smahulkaa Moc díky 🙂

    13. dub 2015

    asi to zkusím s hruškama 🙂

    13. dub 2015

    Došla mi špaldová mouka - dala jsem ječnou a je opět skvělý - snědla bych ho na posezení 🙂

    30. kvě 2015

    Vcera jsem pekla a vsichni jsme si moc pochutnali 🙂 Diky za recept 🙂

    10. čer 2015

    Tak jsem rozhodnutá co dneska upeču a už se těším až ochutnám.

    27. led 2016