snehulda
15. pro 2010

Čtvrtá kontrola v poradně 39+2 tt

Kontrola proběhla jako vždy, monitor byl v pořádku a na prohlídce prý žádná změna. V neděli si mám dojít na monitor, protože se mi to blíží, jak mi sdělila sestřička - to je pro mě asi novinka 🙂. Jinak za týden opět na kontrolu, pokud se nic nepřihodí

Jé, tak to rodíme skoro stejně a předpokládám podle Zimkmunda, že i ve stejné porodnici. Taky jsem byla v poradně dneska a v neděli jdu na monitor a pokud nic, tak středa další KO. Ale já teda doufám, že další KO už nebude.

15. pro 2010

Tak to se tam třeba potkáme🙂 Podle fotografie soudím že jsme se tam nepotkaly, já bývám objednána po obědě. Taky doufám že již další kontrola nebude. Netušíš jak dlouho nechávají přenášet?

16. pro 2010

Tak já chodím ráno a v neděli mám dojít na monitor na 10 hodinu. Jak ráda bych tam už nešla. Ptala jsem se na diskuzi o Podolí a přenášet nechávají prý cca. 2 týdny.

17. pro 2010

já jsem objednaná o půl hodky později. 2 týdny navíc tak to by mě asi kleplo, tak to doufám, že se Snehulák rozhodne sám a nejlépe tento víkend, aby jsme na vánoce byli doma, ale to bych asi chtěla moc 🙂

17. pro 2010

Začni psát komentář...

Odešli