icon
213 / 416
Špaldové sušenky s rýžovým sirupem
avatar
sookie
autor

podle Biokuchařky

150g celozrnné špaldové mouky, 100g másla, 50g rýžového sirupu smícháme na těsto, které necháme v lednici odležet
vykrajujeme tvary a na 150 pečeme asi 15 minut

Odpověz
20. lis 2014
avatar

a jé, tahle vykrajovátka asi budu muset koupit 😀

Odpověz
20. lis 2014
avatar

jééé ty sušenky jsem dělala nedávno 😀 a dokonce mám i tyhle vykrajovátka 😀 jen mi je malá zašantročila tak jsem využila písmenková razítka 😀 Příště vyzkoušim tyhle razítka .. mám i star wars a na cestě jsou angry birds 😀

Odpověz
25. lis 2014
avatar

@karol89 odkus star wars? Musim mit! 😀

Odpověz
7. pro 2014
avatar

@birds všechno Aliexpress 😀

Odpověz
7. pro 2014
avatar

Místo rýžového sirupu můžu použít třeba agávový sirup nebo med???

Odpověz
1. únor 2015
avatar
sookie
autor

@berev nevidím důvod, proč by to nešlo🙂 ale sama jsem nezkousela...

Odpověz
2. únor 2015
avatar

Čím nahradit máslo? Kokosak?

Odpověz
4. lis 2016
avatar
sookie
autor

@dandelion hele presne nad tim samym uz nejakou chvili uvazuju a nevim:( studeny maslo precejenom drzi vic nez kokosak... ale jestli to zkusíš, dej vedet, jak to dopadlo!🙂

Odpověz
4. lis 2016