icon
28 / 416
Mangovo-kokosová "panna cotta"
avatar
sookie
autor

na jednu kulatou formu 12cm a 3 malé misky jsem použila:

400ml plechovku kokosového mléka, 100ml vody, 5g práškového agaru, 1 lžíci rýžového sirupu jsem smíchala, přivedla k varu, chvíli povařila a nalila do misek

když kokosová vrstva zatuhla, připravila jsem mangovou: 1 mango jsem rozmixovala a doplnila vodou na 300ml, rozmíchala se 3g práškového agaru, povařila a nalila na kokosovou vrstvu

Odpověz
6. čer 2015
avatar

Tak prvni pokus nevysel 😀 neztuhlo mi to vubec, ale nevzdavam se

Odpověz
21. srp 2015
avatar
sookie
autor

@sweettweety fakt ne???:( to teda nechápu, s agarem pracuju často a zatím 100% úspěch...

Odpověz
21. srp 2015
avatar

Jako kuchař debil, se zeptam.., jaky kupujes ten agar?@sookie , dekuju 😉

Odpověz
28. led 2016
avatar
sookie
autor

@romancam kupuju ve zdravé výživě 10g sáček práškového agaru, je asi za 20,-. jako koupila jsem si i nějaký super kvalitní za děsný peníze, jenže se musí předem namáčet a bůhvíco, takže vždycky pak použiju ten obyčejnej, nikdy nezklamal🙂

Odpověz
28. led 2016