@hadruska já doporučuju kokosový krém Cocomas (obsahuje kromě kokosu teda trochu stabilizátoru xamthanu), dobře se vychladí a použije se celý obsah krabičky (nemusí se oddělovat tučná vrstva jako v případě použití kokos. mléka) - funguje na 100%
@sookie To jsem mela 3x a v lednici, dnem vzhuru ☹. To prvni povedene byl jen tuk a zadna voda, ty dalsi uz byly s vodou (nedala jsem ji tam, ale presto se tam asi kapicka dostala) @katyxq Díky, to je přesne pro me. Kde to sezenu?
Výborně, přesně něco takového hledám na oslavu příští týden a snad si budu moct dát i já. Včera jsem udělala oblíbenou kefírovku s ořechy a polevou s kysané smetany a po jednom kousku je mi zle. Takže asi opravdu mléčné výrobky pá pá z mého jídelníčku.
@marketkab určitě, já si koupila kokosový cukr a nějak jsem nevěděla, co s ním, tak ho dávám do těst, které mají tendenci "spadnout". ale sirup bude úplně v pohodě nebo jestli máš hodně sladká jablka a mrkev a džem, tak by to možná šlo i bez něj
http://mlsnamama.blogspot.cz/2016/02/mrkvovy-do...