icon
348 / 416
Mrkvový dort - vegan a bez lepku
avatar

Máš trik na tu slehajdu? Me se poprve povedla a pak 2x ne. A pri tom je to takova dobrota 🙂

Odpověz
27. únor 2016
avatar
sookie
autor

@hadruska používám na ní jen mléko z Alberta pod jejich značkou (má nejvíc tuku), nechám ho minimálně přes noc v lednici a povede se vždycky😉

Odpověz
27. únor 2016
avatar

@hadruska já doporučuju kokosový krém Cocomas (obsahuje kromě kokosu teda trochu stabilizátoru xamthanu), dobře se vychladí a použije se celý obsah krabičky (nemusí se oddělovat tučná vrstva jako v případě použití kokos. mléka) - funguje na 100%

Odpověz
28. únor 2016
avatar

do toho jdu ☺

Odpověz
28. únor 2016
avatar

@sookie To jsem mela 3x a v lednici, dnem vzhuru ☹. To prvni povedene byl jen tuk a zadna voda, ty dalsi uz byly s vodou (nedala jsem ji tam, ale presto se tam asi kapicka dostala)
@katyxq Díky, to je přesne pro me. Kde to sezenu?

Odpověz
28. únor 2016
avatar

@hadruska já kupuju obvykle přes internet (někdy mají ve zdravé výživě) - Vega Provita nebo Paleo Doupě

Odpověz
28. únor 2016
avatar

@katyxq Díky, pošlu posla do Country life 🙂

Odpověz
28. únor 2016
avatar

Výborně, přesně něco takového hledám na oslavu příští týden a snad si budu moct dát i já. Včera jsem udělala oblíbenou kefírovku s ořechy a polevou s kysané smetany a po jednom kousku je mi zle. Takže asi opravdu mléčné výrobky pá pá z mého jídelníčku.

Odpověz
28. únor 2016
avatar

Peti, chybi mi kokosovy cukr, dala bych nejaky sirup, to by slo ne? Co treba ryzovy, kukuricny nebo agavovy?

Odpověz
28. únor 2016
avatar
sookie
autor

@marketkab určitě, já si koupila kokosový cukr a nějak jsem nevěděla, co s ním, tak ho dávám do těst, které mají tendenci "spadnout". ale sirup bude úplně v pohodě nebo jestli máš hodně sladká jablka a mrkev a džem, tak by to možná šlo i bez něj

Odpověz
28. únor 2016