soutez
14. kvě 2013

Soutěž o UV-C antibakteriální vysavač Raycop pokračuje

Milé maminky, tatínci a všichni příznivci stránek modrykonik.cz,

připravili jsme pro Vás soutěž o praktického pomocníka do domácnosti:  
UV-C antibakteriální vysavač Raycop - zabiják alergenů, bakterií a roztočů. Jeho pravidelné používání pomáhá s léčbou alergií a s tím spojených dalších nepříjemných projevů nemoci jako jsou kožní vyrážky a ekzémy. Rádi bychom obdarovali rodinu, která jej v domácnosti uvítá a dobře ji poslouží.

UV-C antibakteriální vysavač Raycop GENIE (BG-200)

Raycop GENIE s cyklonovým sáním a vibračním kartáčem používá patentovaný 3-stupňový systém čištění.. Hravě odstraní roztoče, bakterie, viry, plísně a alergeny z matrací, lůžkovin, čalouněného nábytku a dalších textilií bezchemickou cestou. Prokazatelně zničí 99,9% bakterií, virů a odstraní více než 93,5% roztočů. Vynikající HEPA filtrace zachytí i nejjemnější mikročástice.

Pravidla soutěže:

Do soutěže se můžete zapojit ještě během následujícího týdne, tedy od 20.5. do 2.6. 2013 týdne. Jak? Stáčí udělat následující kroky:

  1. ve svém fotoblogu si vytvořte album s názvem "Souťěžím s Raycop".
  2. do alba si vložte fotku výherního vysavače Raycop GENIE. Najdete ji v albu loginu Soutez, ve fotoblogu, anebo přímo přes tento link: http://www.modrykonik.cz/fotoblog/soutez/album/raycop-soutez-wytqsd/#
    Následně do fóra pod téma “http://www.modrykonik.cz/diskuse/soutez/soutez-o-uv-c-antibakterialni-vysavac-raycop-genie-bg-200/ uložte váš link na váš fotoblog. Tím se zařadíte do soutěže.
  3. do svého alba budete během soutěže vkládat vaše fotky. Maximální počet fotek je pět, minimální počet jsou dvě fotky.
  4. co má fotka obsahovat? Vyfoťte ve Vaší domácnosti, na co byste vysavač využívali? Připište komentář, proč právě Vaše domácnost by měla cenu vyhrát. Na fotce můžete být i vy nebo vaši drobečci. Používání různých kreativních technik je povoleno.
  5. zapojit se do soutěže můžete kdykoliv v týdnu 20.5. do 2.6. 2013. Přesně o půlnoci soutěž skončí.
  6. následně tým lidí ze společnosti Blakar trading vybere výherce. Vyhlášení výsledků proběhne následující den po ukončení soutěže, tedy 3.6.2013.

Více informací k soutěžnímu produktu najdete zde:

UV-C antibakteriální vysavač Raycop GENIE (BG-200)

BLAKAR trading s.r.o.

Začni psát komentář...

Odešli