ssanny
3. dub 2010

Naše mala Vaneska

Krásná holčička i krásné jméno. ;)

19. dub 2010

Viděla jsem tě včera v televizi a musím říct, že jsi hrozně statečná! Ty i tvoje rodina máte můj obdiv! Tak držím palečky, ať už je jen líp a líp a ať vám malá dělá radost!

7. bře 2011
ssanny
autor

Není se čím chlubit, možná si někdo řekne že jsou to už jen vzpomínky ale je to se mnou stále jako by se to stalo včera.Hlavně že nás zachránily?Jenže ta psychika je... nemám ani chuť do života.Je to těžký a neumím se stím vším vyrovnat.Moc děkuji D.

7. bře 2011

Nikdo nepochopí, pokud nezažije... Ale já tě tak trochu chápu, musela sis prožít hrozně těžké období! Psychická bolest je horší než ta fyzická. Tak doufám, že tu chuť do života brzy dostaneš. Máš krásnou Vanesku a určitě milující rodinu, tak se drž!

7. bře 2011
ssanny
autor

Máš pravdu člověk to musí zažít na vlastní kůži - jinak to prožívám já osobně a jinak rodina a blízký kolem mě,kteří mě navštěvovaly ,podporovaly a myslely na mě - dodávaly mi hodně sil a bez nich bych to jen tak nezvládla (samozřejmě velké DÍK primářům,lékařům a ostat. personálu) Stal se zázrak!

8. bře 2011

Nevím o co jde, ale jste moc krásná rodina, tak se držte! Mimi je krásné, album taky 🙂

26. říj 2011

Krásné fotečky a krásné jméno maličké, moc vám to rodinko sluší 🙂 Hodně jsem o vás slyšela a držela palečky, jste šikulky! a jak se Vanesce líbí ve školce (viděla jsem vás ve Sluníčku)? 🙂

7. lis 2011
ssanny
autor

Jéé děkujem,věřím že ta zpráva proběhla městem jak kulovej blesk, protože se to nestává často (bohužel už dneska se to spíše týká mladší populaci lidí),měla jsem velké štěstí, zřejmě stál nad námi ten Bůh (nejsem věřící-ale co jsem zažila v umělém spánku...), nikdo netušil,že z té postele vůbec slezu, že se budu moci hýbat a když, tak budu jen na vozíku.Fúúj nedá se otom ani psát, neumím se stím stále vyrovnat a o psychice ani nemluvě.Děkuji a držte mi nadále pěsti ať jsem brzy v pořádku (léčba jde hrozně pomalu) a mohu se plně věnovat své rodině, Vaneska mě bude potřebovat.

8. lis 2011

@ssanny drzim palce a preji hlavne zdravi cele tve rodince...dokud cloveka neco nepotka,tak o tom v ,,jeho" svete ani nevi,ze neco takoveho je...clovek se zabrzdi a vse bere automaticky..nic neni automaticky..bohuzel. tva rodina to zvladla skvele a ty se mas o koho oprit. preju ti bud statecna i nadale,kvuli dceri stoji za to-nevzdavat to!

10. led 2012

Moc Vás zdravím! Hrozně jste mě potěšila, že jste přidala fotky, zrovna nedávno jsem na Vás moc myslela, jak se asi máte?

5. říj 2012

sice vůbec netuším o co jde, ale musela jste si vytrpět.....! Přeji Vám aby se Vám chuť do života vrátila, na světě je hezky, ale někdy si s námi život tvrdě zahrává :( Máte krásnou rodinu, tak bojujte, rodina Vás potřebuje!! 🙂

11. srp 2014
ssanny
autor

Trpěla i nadále trpím, psychika umí své....

11. srp 2014