svetluska09
13. lis 2019
367 

Naše testování Pampersek

Měla jsem hroznou radost, když nás vybrali na testování nových Pampers Active Baby. Pampersky jsem u malého naposledy použila, když byl v porodnici a první dva měsíce, když jsme byli doma. Potom se nám z nich krásně osypal, tak jsme přešli na jinou značku. Zajímalo mě, jestli když je tak pěkně vychvalují, zda to bude lepší 🙂

Po vyzvednutí balíku a jeho rozbalení mě překvapila velmi jemná a příjemná vůně. Na omak byli plenky velice jemné, tenoučké a super gumičky kolem nožiček.

Co vydrží plenky, mě zajímalo hlavně když jsem je malému dávala na noc. Předtím se probouzel většinou mokrý. Jinďa spí 10-12 hodin přes noc v kuse a nepřebaluji, ať mu nenaruším spánek. Proto jsem se snažila, aby na večer už moc nepil, aby naše "staré" plenky, jeho nálož vydržely. 

A jak to dopadlo, jsem nadšená, dokonce i přítel si všiml, že tak často neperu a že se malej probouzí v suchu 🙂 Párkrát se sice stalo, že plenka nevydržela, ale to ji měl Jinďa déle než 12 hodin, kdy pamprsky zaručují noc v suchu.

Zvládli i naše výlety, různé skopičiny a jeho neposednost. A hlavně se neosypal 🙂 to je hlavní přínos. 

Za nás teda super. Určitě minimálně na noc tyto plenky budu kupovat. Děkuji týmu pampers, že jsme měli možnost tuto novinku vyzkoušet. Díííky 🙂

Začni psát komentář...

Odešli