icon
1 / 1
avatar

Uprostřed vlevo krásna rybicka 😀👍

Odpověz
31. bře 2020
avatar
t22d
autor

recept google překladač- 300 g mouky(dala jsem hladkou)
1 balení prášku do pečiva
1/2 lžičky soli
40 g cukru
1 balení bourbon vanilkového cukru
1 vejce
125 g tvarohu
60 ml mléka
50 ml oleje bez chuti
Předehřejte troubu na 170 ° C (horní a spodní teplo). Vyrovnejte plech na pečení s pergamenovým papírem.
Smíchejte suché přísady. Přidejte olej, vejce, tvaroh a mléko. Hněteme hnětacím háčkem směšovače. Poté hněte rukama, dokud nedostanete homogenní těsto. Pokud je příliš lepkavý, přidejte mouku.
Rozdělte těsto na osm porcí. Nechte něco tvarovat králičí ocas. Kousky těsta zformujte na rohlíky na pomoučeném povrchu a poté zformujte králíky.
Umístěte na plech. Před pečením kartáč s mlékem a pak pečte v troubě asi 20 minut, dokud nebudou mít pěknou barvu.

Odpověz
31. bře 2020
avatar

Vpravo nahore je zajíc!

Odpověz
31. bře 2020
avatar

To se mi bude hodit, dekuju 🙂👍

Odpověz
31. bře 2020
avatar

Vypadají moc hezky 🙂 jsou lepší než kynuté?

Odpověz
31. bře 2020
avatar
t22d
autor

@vladii no to těžko říct,nejsou cítit droždím a lepší jsou v den upečení (ale i druhý den jsou ok)

Odpověz
1. dub 2020