terezkaa15
18. dub 2017
72 

Jak jsme s Emičkou testovaly plenky HUGGIES

Když mi přišla do MK zpráva, že jsme byly vybrané, abychom testovaly vylepšené plenky Huggies, byla jsem nadšená. Plenky dorazily pár dní po zprávě a hned musím říct, že mě mile překvapilo množství - dva balíky po 58 kusech.

Plenky jsem hned rozbalila. Motiv žabičky a opičky se nám líbil, už jen proto, že Ema je podle čínského horoskopu opice, ale to je jen opravdu detail 🙂 Už na pohled vypadají kvalitně a nepřipomínají šusťák. Plenka ani chemicky nezapáchá.

Jako velké plus bych vyzdvihla zadní část a nohavičky. Každé ráno míváme špinavé pyžamo, jelikož to prostě vždy proteče. Od té dob, co na noc máme Huggies plenky, je pyžamo čisté. Takže těsní skvěle. Zrovna dnes odpoledne jsem měla jinou plenku a bohužel "nehoda" na zádech.

Co se týče opruzenin - žádné nebyly.

Ema je akční miminko. Od 5 měsíců leze, od 7 měsíců obchází nábytek po dvou a plenka Huggies ji nijak neomezuje. Dovolím si říct, že jsem konečně s Emičkou našla plenky, které jsou pro ni na míru. Co jsem koukala, cena plenek taky není extrémně vysoká (dm drogerie 299,-).

Plenky Huggies určitě doporučuji a ráda bych poděkovala MK za možnost testování a objevení této skvělé značky, které bych si asi jinak nevšimla.

#test_huggies

Začni psát komentář...

Odešli