terrezka
3. říj 2009

Ančulínka - 2 roky!

tak je to tady! dnes 4. října 2009 (narozeninky mám ale až 6. října) jsem si sfoukla dvě svíčičky na dortíčíku :o)) dortík byl mooc dobrý a dárečků bylo hodně, ale největší radost jsem stejně měla z užírání brambůrek :o) mám toho poslední dobou trochu moc... tím myslím hodně nových věcí. tak 1) maminka začala chodit na dvě odpoledne v týdnu do práce takže už nám začal trochu režim na který si budeme muset všichni zvyknout a hlavně si zvyknout na to, že maminka se občas někdy někam vytratí a za chvilku se mi zase vrátí :o))
2) začala jsem navštěvovat zdravotní služby pro rodiče s dětmi jinak pro mě řečeno jesličky :o)) první den jsem tam sice trochu plakala ale to je prý normoš takže už vím, že příště už se plakat nemá páč je mi jasný, že vše je v pohodě a já si tam krááásně hraju s dětičkama a sekýruju tetičky :o))
3) začli jsme chodit cvičínkovat a zpívat někam jinam a je to tam mooooc hezký a mooc hodná teta Jana a vůbec je to tam moc krásný! cvičíme tam, zpíváme, pak máme překážkovou dráhu, pak důůůležitou svačinku, pak zpíváme s kytarou, taky potom malujeme a vytváříme a nakonec nám teta Jana zahraje nějakou pohádku s loutkovým divadýlkem/
další nové věcičky a novoty Vám budeme určo hlásit!!!