tesco_xenie
4. lis 2014

Nahraďte čas strávený mezi regály sportem či kulturou

Dnešní doba nabízí mnoho možností, jak využít volný čas. Milovníci kultury rádi navštěvují divadla či výstavy, filmoví nadšenci nechtějí vynechat žádnou novinku na plátnech kina, vyznavači zdravého životního stylu relaxují pobytem v přírodě nebo sportovní aktivitou. Téměř všichni však bojujeme s nedostatkem volného času. Kde ho vzít více? Šetřete, kde se dá. Například při rodinných nákupech.

Nákup potravin je běžnou činností, bez které se neobejdeme. Zajistit do rodinné chladničky ovoce, zeleninu, mléčné výrobky, maso a nakoupit pečivo je zkrátka nutností. Čas, který tomu však musíme obětovat, rozhodně není zanedbatelný. Pokud k tomu přičteme ještě cestu do obchodu a zpět a čas strávený výběrem potravin, zjistíme, že nakupování věnujeme několik hodin týdně. Jak tento čas zkrátit? Zkuste nakupovat potraviny moderním způsobem – a to přes internet. Vyzkoušejte službu Potraviny on-line, kterou v České republice provozuje společnost Tesco. Ta funguje na jednoduché bázi internetové objednávky zboží, které vám doma aktuálně chybí. Pečivo, mléčné výrobky, maso, ale i těžké prací prášky či čisticí prostředky – to vše lze objednat v několika snadných krocích. Pak už jen zbývá zvolit si den a čas doručení zboží a čekat na řidiče Tesco, který vám nákup doveze až domů.

Vyzkoušejte, jak může být nakupování příjemné a rychlé. Nakupovat on-line můžete na http://nakup.itesco.cz/ Už víte, co uděláte s uspořeným časem?

Začni psát komentář...

Odešli