thecaroline
2. led 2018
360 

Testování s Pampers Premium care

Ahoj všichni kteří jste si udělali čas a čtěte moji recenzi na plenky Pampers Premium care

Nejdříve bych chtěla poděkovat Modrému koníku, že dělá tyhle super testování. Moc děkujeme za možnost vyzkoušení!

Když nám došel domů balíček s plenečkama tak jsem se divila, že poslali dvě velká balení po 70 ks. Bylo to velmi milé překvapení. Testovala hlavně Vendulka velikost č.2 pro 3-6 kg. 

Ták a teď k testování. Když jsem otevřela balení hned mi vpálilo do nosu aroma plenek což mi celkem vadilo, ale neodradilo, protože mi smrdí všechny plenky. Jinak je super, že u Pampers Premium care má oproti zeleným pamprdám a Mkovkám delší jak bych to řekla ... ouška? Asi jo! A říkejme tomu ouška 😀 na kterých jsou umístěné zipy. Myslím, že je to super výhoda pro buclíkaté miminka jelikož ouška se zipy dosáhnou dále. Ouška mají i super tu vlastnost, že jsou dostatečně pružné. A sucháče dobře suchují 😀 

Co se týče velikosti tak mě překvapilo, že jsou o trošku větší Pampersky č.2 oproti konkurenci říkejme jim Béčkovky ve velikosti č.3 celkem jsem se divila... Vadná várka nebo fakt? Celkem mě to zmátlo.

Síťka uvnitř plenky.. Tohle je celkem zlo když nepřebalujete v noci.. Vendulku během noci otáčím na boky a spí i na zádičkách mezi kojícími intervaly nebo když se sama vzbudím a ráno když plenku rozepnu má vytlačený vzor síťky na prdelce. Síťka se na prdelku lepí. Myslím, že kdyby tam nebyla nic se nestane.. 

Jinak co se týče výdrže pamprd na noční spaní když nepřebaluji je prostě super hodnocení 1* jelikož není proteklá a je v suchu i když je plenka pěkně nacucaná pojme teda velice hodně tekutiny. Na prdýlce byl jen náznak večerního mazání krémem na dětskou prdelku. Je v jedné plenečce i 12 hodin. Tohle je více než super, že perfektně saje!

Vnitřní gumičky jsou taky fajn, venkovní gumičky lemují pěkně stehýnka a nijak extra neotlačuji což jsem ráda. Vendulka má hubené stehýnka nebyl problém s tím, že bych musela zipy na ouskách nějak extra utahovat aby se obsah plenky nedostal ven s nedostatečně uplých gumiček. 

I tak se nám stala nehoda, že gumičky nezvládly “hnědý kód” 😀 jakmile Vendy zatroubila do plíny tak se stalo to, že obsah plenky byl i jinde než v ní. Za celou dobu testování se to stalo asi 3x což je v pohodě. Jendou to byla moje chyba při přebalování  nejspíše jsem špatně nasadila pamprdu a pohroma byla na světě! Řekla bych, že plenky mají pěkně vyvýšenou zádovou část ale i tak se stalo, že nehoda vyjela až na bodynko a zrovna u doktorky 😀

Jinak další pozitivum je, že plenky dělaji super malý zadeček! 

Indikátor vlhkosti.. Dóst dobrej tuning!  😀 co dodat... Tahle dá se říct prkotina je snad to nejlepší na celé plence. 

Takže celý proces testování je za námi. Moc děkujeme za možnost vyzkoušet. Já byla s plenečkami velice spokojená a Vendulka vypadala taktéž. Určitě u plenek zůstaneme a budeme věrni téhle značce co se týče plenek na noc a na cesty. Jinak tedy budeme pokračovat v látkování ve kterém jedem od 1 m Vendulky. Do té doby Pamprdy velikost 0 byla TOP. 

Pamprdám zdar! 

#test_pampers

asi blbej dotaz, ale jak se člověku stane, že ho MK vybere do takového testování? jestli je jako potřeba se někde "zapsat"? díky 🙂

22. črc 2018

@misuleon najdi si tady skupinu koník testuje nebo tak... a ono tam jsou udělané “soutěže” kde třeba máš něco napsat nebo najít odpověď na otázku... a pak užto je jen o štěstí 🙂

22. črc 2018

@thecaroline ahaaa, to jsem si trochu myslela 🙂 ja totiz nikdy nic nevyhrala 😀 ale mrknu na to, dekuju 🙂

22. črc 2018

Začni psát komentář...

Odešli