500 g špaldová mouka 200 ml teplé mléko 30 g čerstvé kvasnice 1 starší houska 2 vejce Sůl a špetka cukru na kvasnice Hrst bylin /rozmarýn, tymián, oregano najemno nasekané/
Postup u knedlíků je pořád stejný, každý má svůj osvědčený způsob. Já zadělávám kvas přímo v míse, kde zpracovávám pak těsto, nemám ráda moc zbytečného nádobí 🙂 Nechejte kynout 60 minut. Knedlíky dělám zásadně v páře - 20 minut a je hotovo.
Špaldové bylinné knedlíky
500 g špaldová mouka
200 ml teplé mléko
30 g čerstvé kvasnice
1 starší houska
2 vejce
Sůl a špetka cukru na kvasnice
Hrst bylin /rozmarýn, tymián, oregano najemno nasekané/
Postup u knedlíků je pořád stejný, každý má svůj osvědčený způsob. Já zadělávám kvas přímo v míse, kde zpracovávám pak těsto, nemám ráda moc zbytečného nádobí 🙂 Nechejte kynout 60 minut. Knedlíky dělám zásadně v páře - 20 minut a je hotovo.