verabas
4. čer 2017
233 

Testování Nutrimama tyčinek

Udála se taková věc, že mě Modrý koník testuje vybral na testování Nutrimama cereálníych tyčinek. Ani jsem nevěřila, že se mi to může poštěstit. Vždy jsem v tomto typu věcí neměla úspěch. 

Modrý koník testuje mě suprově instruooval co a jak. Řekl, že v pondělí, nejdéle v úterý 23.05.2017 mi přijde balíček. A fakt že přišel. Paní co mi to předávala povídala, že tam byla už v pondělí, ale že me nezastihla. 

Doma samozřejmě netrpělivě otevírám balíček a tam dve krabice Nutrimama cereálních tyčinek. Jedny cerealní tyčinky brusinly a malinka a druhé brusinky s čokoládou.

Tyčinky jsou jen doplněk stravy. Bohužel i když to vím, tak jsem kolikrát byla ráda, že jsem snědla aspoň tu tyčinku. Hlad na nějakou dobu zahnala a to je hlavní. Ne na dlouho, jen tak na hodinku, ale to jsem už pak věděla že se musí jíst a udělala si jídlo.

Super bylo, že jsem si tyčinku dala k snídani ještě s jablekem a to dopoledne s mrňusem jsem zvládla skvěle. 

Tyčinka byla i nedílnou součástí při výletóvání a všech našich, no spíše zatím jen mých  aktivitách. 🙂 Šikovná věcička do tašky ke kočárku. 

Tyčinka malina a brusinka je hrozně sladká, na můj vkus až trochu moc. I ve složení je dost cukrů. Za to ta s čokoládou byla skvělá. Méně sladká a hlavně ta čokoláda... 🙂 Na složení jsem se nedočetla, jak moc kvalitní je ta čokoláda nebo to jsou spíše tuky, ale budu věřit, že na cereální tyčince bude jedině pořádná.

Co bylo naprd, bylo otevírání. Dostat se do té tyčinky je fakt děsná dřina. Nebo jsem snad tak nešikovná? Každopádně když jsem se dostala, chutnalo mi. Nevim, zda jsou v něčem extra lepší než jiné tyčinky, ale když budu mít zbytečných 119 ,- (podle www.rohlík.cz) , ráda si je zas koupím. Mohlo by být více příchutí ještě. 

Děkuji za možnost ozkoušení tyčinek. 

Pro někoho to ovšem byla teda děsná nuda... 🙂 #test_nutrimama2

#test_nutricia2

Začni psát komentář...

Odešli