verrrick
autor@maciki http://recepty.vareni.cz/med-z-pampelisek/
Děláváme podle tohoto receptu, letos už podruhé, a povedlo se. Med je výborný, hustý.. určitě vyzkoušejte! Jen poradím, pampelišky nasbírejte co nejdříve, už pomalu ale jistě odkvétají .. Po uvaření nechte květy aspoň dva dny vyluhovat, med má pak intenzivnější, výraznější chuť. Během vaření pak med houstne, pokud se vám nebude zdát konzistence, dejte cukr navíc.. My dnes udělali z 1500 květů, a máme 5 velkých zavařovaček, 3 střední, 1 malou + jednu malou misku ( došly mi skleničky :D ).
Odpověz
23. dub 2014
Jste šikulové !!!
Odpověz
23. dub 2014

Jak se dela pampeliskovy med? 🙂 Ten bych ochutnala i doma zkusila. 🙂