veselazu
10. únor 2010

Látkování

naše látkování:
do 3 měsíce hlavně čč na novosklad, párkrát Disany zavazovačky, ale to šněrování nic moc na mě, teď jsme začali používat nějaké BL organics co máme z druhé ruky a chystáme se něco dokoupit 🙂)
na to hlavně vlňáčky a PUL IV soft + nové Kiko PUL - podobné IV ale za polovinu
Od 7 měsíců jedeme hlavně vv na kluka, vkladačky a separačky Irma fleesové. Taky mám 5ks Anavy na snapku a patentky. 2 ks Bum Genius AIO - supr plínky. Svrchňáky hlavně PUL - Thirsties Duo Wrap, Blueberry Weehuggers. Před časem jsem na ebay koupila nějaké AIO a kapsovky 4ks, 2 prodávám a 2 si nechávám - jsou fajn, zatím drží všechno tak uvidíme.
Takže jsem nakoupila supr plenkový systém v Nickiś diapers - BestBottom - PULky + vkladačky, které se vyměňují a PULky se můžou - pokud nejsou pokaděné - točit dokola. Taky používáme víc kapsovky BG - zatím žádná nehoda už měsíc a vydrží opravdu hodně. S těmito kapsovkama jsem mooc spokojená a je to asi doživotní láska 🙂

jo, je to deka Irma používaná na fleesové separačky, za pár korun hoodně muziky 🙂

17. zář 2010

přesně tak jsem to taky chystala, teď už je to pohodička 🙂)

19. zář 2010

@elaine jenom 2 jsou bambusové, jinak jsou to obyč biobavlna - froté co byly u kalhotkových plenek nebo kapsových plenek. Ale kdybych si měla zařizovat znovu výbavu, tak určitě pořídím z bambusového flísu nebo bambuso-konopného flísu. Materiál nebo i ty vkladačky koupíš na sijemdetem.cz. Už mám v plánu nějaké našít... až se najde čas.

2. říj 2010

Děkuji za radu. Ten bambusovo konopný flís je savější než samotný bambus?

2. říj 2010

jo, to je nejsavější varianta, ale hrubne, takže ne přímo na zadeček, ale jako savá vrstva nejlepší.

2. říj 2010

Dobrý den, chci se zeptat, zda ještě látkujete nebo nepřemýšlíte o prodeji?? Čekáme miminko a sháním "nádobíčko" 😉
Děkuji

31. led 2013

dobrý den,
máme druhého tak zatím neprodávám. 🙂

11. únor 2013