zuzik28
3. srp 2010

Ondrášek bude mít sourozence

V březnu 2010 jsme se začali snažit o sourozence pro Ondráška. Zadařilo se hned druhý měsíc a já jsem někdy v polovině května našla na těhu testíku druhou čárku. Ze začátku jen "ducha", ale postupem času čárka krásně sílila. Máme oba dva s manželem velikou radost. Včera (12.8.2010) jsme byli na velkém ultrazvuku v 19. týdnu...miminko je v pořádku, má všechno co mít má a dokonce už víme, že Ondrášek bude mít sestřičku.
Ve 21. týdnu jsem zažila ten nejkrásnější ultrazvuk jaký mi kdy dělali. Hrozně milá a šikovná paní doktorka se nám pořádně věnovala, všechno krásně ukázala a pořídila krásnou fotečku, kde nám naše princezna mává🙂) opravdu spokojenost.
Tááák, už jsme ve 23. týdnu...to to letí.
- 8.10. 2010 dnes jsme byly opět na 3D ultrazvuku. Minulý týden se princeznička nechtěla vůbec ukázat...byla vidět jen hlavičku shora a ouška🙂 tak nám pan doktor nedělal ani fotečku. Dneska už to bylo o hodně lepší a odnesla jsem si krásnou fotku obličeje. Taky se pan doktor díval opět na pohlaví a teď už je to opravdu jistota....bude to holčička.
- 23.11.2010 velký ultrazvuk (33. týden těhu). Pan doktor nám potvrdil holčičku, takže mám velikánskou radost. Naše princeznička se bude jmenovat Kristýnka. Také poměřil všechny ukazatele...všechno odpovídá aktuálnímu týdnu, váha 1950 g. Jen jsem dostala opět kartáč, že musím odpočívat kvůli krátkému čípku. Jenže ono se to řekne, když máte doma takového malého raubíře jako je Ondrášek. Noo, musíme to zvládnout...zapojili se prarodiče, takže to jde.
- od 1.12. nástup na mateřskou
- Tááák, už se nám to blíží. Dnešní kontrola (38+3) dopadla dobře, monitor parádní, malá je už krásně nachystaná, takže je možné, že už to nebude dlouho trvat a budu mít miminko v náručí. Už se nemůžu dočkat...