11 / 120

    Dobrý den, jste moc šikovná, šaty vypadají krásně, chystám se na podobné pro dceru, máte je podšité? Úpletem? Děkuji.

    29. zář 2013

    @gigimyska Děkuju. To byl můj první kousek, tak jsem na to šla asi dost neodborně a asi zbytečně složitě. Je to z upletu. Dvojité. Jsem pořádný amatér tak nemůžu poradit. Sešila jsem k sobě dvě látky naruby a pak to otočila a pak sešila. Což je asi špatný postup. Je to obyč střih, který jsem okopírovala z jiných šatiček. Tak hodně zdaru.

    29. zář 2013

    Aha, uvidíme jak to dopadne, mám právě také objednaný dražší úplet. Jinak jsem na skupince zde objevila návod na krásné šatičky, teda látky pro mne nic moc, ale mám připravené ptáčky bermůďáčky od Melluzinky 🙂 http://bloomsnbugs.blogspot.cz/2013/06/tulip-he... S pozdravem Eva

    29. zář 2013

    @gigimyska Tak budud držet palce. Taky mam doma drahý uplet a bojim se z něho šít. Šatičky jsem už viděla. Asi jsme obě registrovaný ve zkupině šitíčko. Pro začátek je lepší dělat něco snazšího. Aspon pro mě, protože nejsem moc šikovná a trvá mi než se něco naučim. Koukám, že jste z prahy. Kupuju látky v www.dumlatek.cz. Mají vedle sebe dvě prodejny. Ta menší je výprodejová. Uplety hezký tam nebývají, ale jinak bavlněné plátna pro děti tam kupuju hezký a cena okolo 60kč za metr (v tom výprodeji). Ty šatičky jsou taky od tamtud. Ještě mam opice na modré. Ty stály ale víc, asi 250kč.

    30. zář 2013

    A myslíte ten dům látek na Letné? Já právě pořád přemýšlím, jak s kočárem, mám i auto, ale nevím jak by se tam parkovalo :(, ale brousím si zuby, že tam chci zajít taky...

    30. zář 2013

    @gigimyska Jo já jezdim tam na letnou. S kočárem myslim to tam jde. Myslim, že tam nejsou schody a že jsem uvnitř viděla ločár, takže max. 1 schod. A autem je to blbý. Jsou tam zony. Takže jedině na placenym místě. Myslim, že to vyšlo 30kč na hodinu.

    30. zář 2013