5 / 205
    Mrkev, rozinky, kukuřičná mouka, pohanková mouka, třtinový cukr.

    Vypadají super, asi udělám prckovi jako vánoční cukroví, akorát to nebudu sladit a možná vynechám rozinky, takže díky za tip 🙂

    30. lis 2014

    @karlalala Není zač. Dá se to udělat hezčeji, ale já jsem takový patlal, že to dopadá vždycky takhle abstraktně🙂

    30. lis 2014

    @zuzkaamichal Vždyť je to jedno (zvláště u takové mlsky), hlavně, že chutná 😉

    30. lis 2014

    @zuzkaamichal mohu poprosit kolik dáváš u jednotlivých surovin množství

    28. led 2016

    @roznickovao to bude těžký, dlouho jsem je nedělala a vždycky dělám vše od oka, tak se pokusím to nějak vymyslet. rozmixuju jednu mrkev a 150-200g rozinek, u mouky může být i rýžová (200 rýžové:150g pohankové), přidat vodu aby vznikla kontistence na těsto. můžeš tam dát ještě chia semínka, osladit dle potřeby ale když je tam hodně rozinek tak by tomohlo stačit.

    28. led 2016

    Dekuju ti.Ju a ta mouky a že na nemůže být jen rýžová ?To by se těsto rozpadalo?Pro mě je pečeni s bezlep moukama novinka,od té doby co držím dietu jsem ještě nic nepekla

    28. led 2016

    @roznickovao jen že v nadpisu je napsaná kukuřičná ale z ní moc nedělám. mam radši rýžovou a pohankovou. pohanková i dobře pojí. vysloveně z bezlepkových směsí nedělám,protože jsou dost drahé. ale jen z té rýžové a pohankové. nečekej že to bude jak z pšeničné. tyhle mouky málo pojí a hůř to pak drží tvar a je to drolivější, ale tyhle placky ani ne,protože asi jak je tam na kaši ty rozinky a mrkev, tak to samo o sobě dobře lepí. spíš jsem měla na mysli pečivo- to nějak neumim a na to jsou lepší ty speciální bezlepkové směsi. jestli chceš nějaké sladké zkusit, tak zítra mrknu na to co bych ti doporučila.

    28. led 2016