icon
31 / 205
Jáhly, třtinový cukr, kokos, rybíz, borůvky, maliny, agar. (pro pevnější tvar korpusu lze přidat polentu)
avatar

krásné!🙂 a musí to být dobré, hned bych si dala!🙂

Odpověz
24. únor 2015
avatar

@sookie bylo to super. dobrý, rychlý,snadný.

Odpověz
24. únor 2015
avatar

Mohla bych poprosit o recept? Děkuju 🙂

Odpověz
15. dub 2015
avatar

@dyrly byl fakt užasnej. dělám vše od oka tak snad se strefím. asi 150g jáhel uvařím, přidám cukr dle chuti, a klidně 200g kokosu. vznikne z toho kokosovo-jáhlový korpus. nahoru jsem dala pytlík mraženého ovoce z lidlu.je tam nejlevnejší. uvařím agar dle návodu. asi půl litru a taky ho trochu ocuruju.jáhly at se lehce vyvaří ale aby se zas nepřipalovali. když tam přidam kokos tak trochu nasákne vody. jáhly s kokosem a cukrem dam do formy a na to ovoce a na to agar. dá se s tim dost vyhrát, co tam dát. dobrou chut

Odpověz
15. dub 2015
avatar

Díky za tip, jáhly miluju 🙂

Odpověz
16. dub 2015
avatar

@karlalala já taky. a tohle vás nezklame. je to výborný.

Odpověz
16. dub 2015
avatar

@zuzkaamichal Děkuju, určitě vyzkouším, vypadá báječně!!!!

Odpověz
26. dub 2015
avatar

Trtinovy cukr pouzivas nerafinovany?mam z toho taky chute 🙂 dekuji

Odpověz
12. čer 2015
avatar

@romancam aha? tak to nevim jestli je rafinovaný. myslela jsem že když je třtinový je zdravý. dá se to ale dosladit čimkoliv a je to moc dobrý!

Odpověz
12. čer 2015
avatar

@zuzkaamichal ja ted prave sleduji tescomus chuti a tam ta jedna vari zdrave a rikala, ze to je rozsireny oomyl, trtinovy je zdravy, ale ze je podstatne aby byl prave nerafinovany....

Odpověz
12. čer 2015
avatar

@romancam to teda čumim. a jak ho pozam? je to tam jasně napsané?

Odpověz
12. čer 2015
avatar

@zuzkaamichal ja na nej narazila v malym albertu a ma to jasne psane na prednim obalu😉 vysel na necelych 30kc (nevim, zda je to dobra cena, mam zdravou vyzivu daleko) 😉

Odpověz
12. čer 2015
avatar

@romancam jo ten jsem asi taky kupovala.má hnědý obal s nějakym sultánem nebo co.

Odpověz
12. čer 2015
avatar

@zuzkaamichal můžu se zeptat ten agar koupím i v krámě,nebo musim objednat z náké zdravé výživy?a ještě se budu ptát jako blbec,to už se pak nepeče ten korpus vid

Odpověz
28. led 2016
avatar

@roznickovao agar asi jen ve zdravém výživě. je to prostě taková zdravá želatina (z mořské řasy myslim).je lepší ho ochutit protože když se vůbec nedochutíš tak sám o sobě je nic moc. tenhle korpus se nepeče. jen ho neuděláš tak kašovitým ale spíš hustší a dáš ho vychladnout do formy.

Odpověz
28. led 2016
avatar

můžu se zeptat? u fotky máš napsanou pohankovou mouku a v recepiu jsem jí nenašla,tak teď jsem z toho jelen 😀 má tam ta mouka být nebo ne?vypadá to moc dobře,tak to chci zkusit

Odpověz
30. led 2016
avatar

@nadjamia může i nemusí. ono to drží i bez ní.asi to vymažu,mate to. poh.mouku tam dávam třeba když to zapékam (u podobného receptu)., ale později jsem zjistila,že když třeba chci aby to drželo pevnější tvar, tak ke konci vaření jáhel přidávam třeba půl hrnku polenty.

Odpověz
30. led 2016
avatar

děkuju 🙂 zkusím

Odpověz
30. led 2016
avatar

@nadjamia doufám že budeš spokojená. je to moc dobré,zdravé a snadné. dá se s tim dost vyhrát a improvizovat🙂

Odpověz
30. led 2016