6 / 110
    dýně hokaido

    dýni vařit asi oloupanou že? 🙂

    29. zář 2013

    @terrav jj vydlabat oškrabat ale pozor je to dost tvrdé 😀

    29. zář 2013

    @zvargova jsem trochu mimo na co přesně se v odkazu zaměřit? ☹

    29. zář 2013

    @terrav aha to je ten druhý 😀 http://www.evalabusova.cz/clanky/miminko.php omlouvám se, no jsou tam různé nápady

    29. zář 2013

    @zvargova a to musím jako číst všechno jo? tak to tady nechám mládí 😀

    29. zář 2013

    @zvargova ale asi jsem tupá, pořád smysl odkazu nechápu ☹

    29. zář 2013

    @terrav noo tyto dva odkazy jsou jak na příkrmy a přechod z mlíka na pevnou a tak

    29. zář 2013

    @zvargova no mě šlo spíš o recept a návod na tu přípravu, protože už si to nepamatuju, ale tak to je jedno, to nějak někde dohledám 😉

    29. zář 2013

    @terrav no já jdu pro mrkev na zahradu pak to opláchnu oloupu a na malý kostičky dám do hrnca, mám speciální od top moravia, kterej se dá změnit i na tlakáč pokličkou, zaliju kojeneckou vodou a dám pokličku
    vařím do měkka a pak to rozmixuju s trochou té vody a olivového oleja
    do té mrkve přidám třeba i další zeleninu nebo to maso a vařím do měkka, když je maso tak první mixuju maso pak přidám až tu zeleninu

    29. zář 2013

    @terrav může být? 😀

    29. zář 2013

    @zvargova spadl mi net ☹ super, toto je dokonale, až teda na tu zahradu :-d tam já nic nemám já musím do shopu, protože tu nemám záhonky, od loňska mi je slibují a asi se jich nedočkám do smrti, jako všeho .-(

    29. zář 2013

    @terrav já tu mám ještě kedlub ale nevím jestli se ho dočká 😀 je jich tam 6 a pořád nějaké malé

    29. zář 2013

    @terrav já mám na modré střeše celou mou zahradu

    29. zář 2013

    @zvargova se máš, mít vlastní zahradu a zeleninu ej fajn, já ji asi mít nebudu a sama si ji bohužel nemám jak udělat, protože záhonky by měli být tam, kde je momentálně ještě prostor pro psy a ten se jim má zmenšit a dokud tam někdo neudělá plot, nemůžu řešit záhonky a nic ☹

    29. zář 2013

    @terrav smutnééééééééé

    29. zář 2013

    @zvargova tady klasika

    29. zář 2013
    Komentář byl odstraněný

    @zvargova já vím, ale akorát bych ti to záviděla ☹

    29. zář 2013

    @terrav ale tak ty můžeš do polska nebo do ovy na trh na černou louku 😉

    29. zář 2013

    @zvargova nemůžu, nevím, kde to je a v Polsku bych se ani nedomluvila a cestování vlakem a busy s kočárkem a druhým dítětem moc nemusím v takovýmhle počasí ☹

    29. zář 2013

    @terrav tak ono v těch obchodech se dnes taky dá

    29. zář 2013

    @zvargova jj kdo hledá najde 😉

    29. zář 2013

    @terrav hokkaido se škrábat nemusí... myslím, že i pro prcky se nemusí... kdyz ji upečes se slupkou, ta hezky změkne

    12. pro 2013

    @chris_n já ji okrájela, šlupka se mi nelíbila a vařila jsem ji pečené malému dítěti je brzo ne?

    12. pro 2013

    @terrav ja nevim, když na to nedáš koření, ale prostě ji jen upečeš... tím změkne a pak rozšťoucháš...? jako nepřu se, ale tím ta slupka změkkne. I na polívku se ta dýně dost často předpeče...

    13. pro 2013