42 / 110
    bio rýže+domácí mrkev+baby špenát+kuřecí prsa

    mohu poprosit, ohledně toho masa, to jen uvaříš a pak za tepla pomixuješ se zeleninou, nebo mixuješ zvláš´t a teprve potom promícháváš? já se toho masa pořád bojím, nevím proč, asi proto, že mi Natálka ani kristýnka toto jíst nechtěly a jak dávat žloutek je mi úplně záhadou, moc by mi pomohlo, kdyby jak budeš mít chvilku, věnovala trochu svého času tomu mi to v IP vysvětlit, děkuji 🙂

    11. pro 2013

    Ještě stále mixuješ? Malá nechce kousky? 🙂 To u nás nikdy neprobíhaly úplné kaše, malá je nechtěla, ale kousky jí jdou 🙂
    @terrav Já to dělám tak, že maso uvařím, nechám vychladnout a nastrouhám na struhadle 🙂

    11. pro 2013

    @sal80 jaké maso, jak velký kus na jednu porci a tak?

    11. pro 2013

    @terrav Já kupuju tak cca 10kg, nejčastěji telecí a hovězí, jinak dostává i králíka, kuře, krůtu a ryby. A maso má tak na dvě (max.3) porce. Jasně, že společně se spoustou zeleniny 😉

    11. pro 2013

    @sal80 10kg na dvě až tři porce? to si děláš srandu doufám??? 😲

    11. pro 2013

    @terrav první ho uvařím se zeleninou ale nechávám víc vody a pak mixuju první maso pak přidám zeleninu, olej a vodu z vývaru no žloutek už mi 3x vygrcala a tak ji ho nedávám bo je to silný alergen maso:kuřecí,krůtí,králíka,hovězí kýtu, vepřovou panenku

    11. pro 2013

    @sal80 no mixuju protože ono se to blbě kouše těma předníma zubama 😀 když sem to mixla jen lehce tak se dusila

    11. pro 2013

    to je přesnídávková velikost?

    12. pro 2013

    @chris_n je to od tesco rajského protlaku

    12. pro 2013

    @terrav Jasně 😀 Mělo být 10dkg 😅

    12. pro 2013

    @sal80 😀

    12. pro 2013

    @zvargova děkuji
    @sal80 uff 🙂

    12. pro 2013