9 / 26
    U rodičů ve sklepě :), něž se přestěhuje ke tchýni a pak k nám

    krásnej 🙂
    to jenom asi my nikdy žádný nevybereme :(

    2. pro 2010
    zzf
    autor

    klid já byla totálně vyřízená, 12 kočárků a nic. Tchýně radila zmírnít nároky, ale my měli jen tři: lehký, nafukovací kolečka a pokud možno 4 kola 🙂, no a pak ty nedůležitý - síťku v korbičce a průhled na sporťáku 🙂. Sem si myslela, že nejsem náročná 🙂 - nakonec jsme oželeli ty 4 kola 🙂

    2. pro 2010
    zzf
    autor

    @terissek kdy to čekáte, mohla bych ti do IP poslat těch 12 kočárků

    2. pro 2010

    v únoru🙂
    no ja jsem v koncich, chci spiz neco do terenu a hlavně aby dobre vypadal 🙂

    2. pro 2010

    udělali jste velice dobře, když jste vybrali tenhle. Jsem na kočárky úplně ujetá, tenhle máme doma a nedám na něj dopustit. Je super, super, super :o)

    2. pro 2010
    zzf
    autor

    @srutic trochu se bojím těch 3koleček, ale zase si řikam tahat raděj o kilo dvě míň a mít 3kolečka než 4kolečka a mít těžkej kočárek.....jinak jsem z něho uplně nadšená a každá den se chodím dolů na něj kouknout 🙂 (tedy když jsem u našich)

    2. pro 2010

    trojkolky se vůbec nebojte. Je lepší než 4-kolka s otočnými předními koly, ty se někdy do sebe jakoby "zaseknou". Stabilita je taky super. Vozím na kočárku vždycky ještě super těžkou tašku na řídítkách a kočár se ani nehne i když je prázdný :o)) Vůbec se ničeho nebojte. Naopak ovladatelnost je mnohem lepší než s 4-kolkou. Hravě jezdím jen s jednou rukou a ve druhé zmrzku nebo neposedné chodící dítko :o)) I ve sněhu nemá chybu. Krásně se s ním jezdilo i loňskou zimu a to jsme měli skoro metr sněhu :o))

    3. pro 2010
    zzf
    autor

    @srutic děkuji za uklidnění 🙂 uvidíme v březnu jak se s kočárkem jezdí 🙂

    3. pro 2010