luxda
    Zpráva byla změněna    6. dub 2020    

    Tak a testování začíná 😊
    #test_lovi4

    kristynapetrlikova
    Zpráva byla změněna    4. kvě 2019    

    Chtěla bych Vám představit nové kolekce od #lovi
    které jsou úžasné ! V prodeji během května , možná už to vypuklo, tak si to nenechte ujít !
    Děkuji že mohu být jednou mezi prvními majiteli 🤩

    (2 fotky)

    Přestává mě bavit jak mi každý podsouvá, že to s Emou máme špatně ! Že jsem otrok a stále jí nosím, že se od ní nemůžu hnout a spí s námi v posteli!!! Kojím na požádání a nenechávám jí vyplakat samotnou!
    Prosím, pokud máte tyhle názory, strčte si je... za klobouk 🎩
    Ona je moje láska, teď mě potřebuje a dokud mě bude potřebovat, budu tu pro ní 💚
    #noxys #noxysmamablog #emathegirl #kibi #nosimedeti #lovi #mydaughter

    katuuulka
    21. čer 2018    Čtené 320x

    Testování LOVI naší Emminkou

    Když jsem se dozvěděla, že budeme mít tu příležitost LOVI otestovat tak jsem byla opravdu nadšená. U prvního miminka mne tato značka úplně minula a až později jsem se o ní doslechla, to už byl syn větší a odvykl kojení. Především mne nadchlo když jsem se dočetla,  že lahvička kterou budeme testovat neničí sací reflex.  Lahvičku nepoužíváme denně a měla jsem strach aby mi malá nezačala stávkovat.

    Balíček jsme očekávali a když jej pošta dopravila hned jsme se pustili do rozbalování. No musím Vám popsat tu radost, syn (17 měsíců) měl Vánoce z polystyrenové výplně ještě dnes ji nalézám po bytě. Manžel začal okamžitě studovat návod na samosterylizaci já šla odstříkávat a malá začala testovat vyvařeného dudu.

    Na dudlik jsem byla zvědavá a dopadlo to tak, že první den jej malá přijala ale k večeru jej začala vyplivovat. Druhý den nechtěla vůbec vzít,  tak jsem ji nenutila a třetí den bez problémů.  Teď už je zvyklá a krásně se dudlíkem zklidní a usne. Trošku mne vystrašilo když jsme byli na nákupu a malá dostala hlad cestou domů, tak jsem ji zadudlila a doma po cca. deseti minutách měla velký otlak kolem pusinky. Přikládám to ale velkému hladu a tím zuřivému přisátí. Od té doby se to už neopakovalo.


    Klip na dudlik je krásný, ale pro nás zatím neaktuální, Emma zatím nemá dudu kde ztratit ale počítám s tím, že až bude sedět ve sporťáku tak ještě hodně využijeme. Dále, tvar je fajn nedře o nosík ale svítící kroužek nám ani po celodenním nabití nesvítí což nám nijak nevadilo.

    Dudlik tedy naším testováním prošel na 90% na rozdíl od lahvičky které přidáváme i těch zbylých deset 😀 

    Opravdu je výborným pomocníkem.  Tvar savičky je téměř totožný s tvarem bradavky. Emminka se ani nezarazila a lahev přijala hned napoprvé jako samozřejmost.  Byla to vůbec první lahev kterou měla v pusince a také u ní zůstaneme. Vymývání mléka je trošku náročnější kvůli záhybům, ale to hravě vykompenzuje samosterylizace.

    Dále je velkým plusem anticolic systém díky kterému malou nebolí břísko. Velice nápadité jsou výřezy na prsty, které donutí správným držením lahve anticolic systém plně využívat. Krmení jsme si vyzkoušeli všichni a díky lahvičky můžeme s manželem, po dlouhé době, vyrazit za kulturou 😀.

    Závěrem bych chtěla shrnout celé testování. Samosterylizeční lahvička i šidítka LOVI měla u nás velký úspěch a určitě se na tuto značku můžu spolehnout při výběru další dětské výbavy.


    Je to naše vůbec první testování a moc jsme si jej užili celá rodina. Tímto posíláme dík.

    #konik_testuje a #lovi