monika_nutriklub
    27. črc 2020    Čtené 1231x

    Maminko, jsi to právě ty? Tatínku, ty bys to mohl být také!

    Kdo jsme?

    Nutriklub.cz je internetový portál, na kterém naši kvalifikovaní odborníci pravidelně publikují nové články, tipy a rady ohledně těhotenství, mateřství a rodičovství. Pro registrované členy Nutriklubu jsou k dispozici lékaři a odborníci online. Pravidelné měsíční e-maily, které maminky provází vývojem děťátka od početí až po batolecí věk. K dispozici je řada nástrojů pro snadnější těhotenství a mateřství. Na členky čekají jedinečné slevy a dárky od našich partnerů. Seznamte se s produkty zn. Nutrilon, využívejte členských výhod a buďte s námi v Nutriklubu.

    Koho hledáme?

    V současné době chceme stojaté vody Nutriklubu rozšířit o #nutrilonmamaambasadory (a samozřejmě také #nutrilontataambasadory), které se budou s chutí a vervou podílet na tvorbě obsahu našich internetových stránek. Hledáme nadšené rodiče, kteří nám dají vědět, že právě udělali na svých sociálních sítích post, ve kterém zmiňují právě naši značku nebo naše produkty. Hledáme nadšené pisálky, díky kterým bude obsah na našich webových stránkách osobitější, plný jedinečných rodičovských zkušeností. A my takové Nutrilon nadšence budeme pravidelně odměňovat! 

    Na jaké odměny se můžete těšit?

    Za každý váš výstup, post, fotografii, video nebo článek vás odměníme tzv. Nutrilon body, které se vám po nasbírání budou měnit ve slevy u našich partnerů nebo v produkty značek Nutrilon a Hami, které vám pošleme jako odměnu za vaši originalitu a píli.

    Chcete se stát součástí našeho týmu?

    Nejpilnější a nejtalentovanější #nutrilonmamaambasadory oslovíme osobně a nabídneme jim možnost stát se součástí našeho týmu. Pokud se chcete o ambasadorském programu dozvědět více, staňte se členy skupiny Nutriklub - Váš průvodce mateřstvím na Modrém koníku.

    Máte zájem?

    Pak se k nám přidejte! Je to vážně jednoduché! Registrujte se na https://www.nutriklub.cz/registrace buďte aktivní, získejte skvělé odměny a staňte se členy našeho modrého Nutrilon týmu.