moulinkaa
    23. bře 2016    Čtené 200x

    PLUS a PRO jako balík pro každého

    Spustili jsme největší změnu od existence služby PRO. Stal se z ní balík výhod. Aktivovat si ho může kdokoliv a už není třeba si na to vytvářet nový účet.

    Používání služby PRO bylo dosud zaměřeno pouze na komerční prezentaci. Nebylo možné přispívat do fóra ani vstupovat do skupin. Kvůli tomu jste si často vytvářeli dva účty. Jeden pro prodej a druhý pro své soukromí (diskutování ve skupinách a ve fóru). Proto jsme celou službu zjednodušili a nyní můžete využívat celou stránku i s balíkem PRO.

    Na PRO již není nutné přihlašovat se přes podstránku www.modrykonik-pro.cz . Ta bude brzy zrušena. Vše už máte na jednom místě a přímo na www.modrykonik.cz .

    Co nabízí PRO?

    1. Reklamní příspěvky ve svém blogu

    Balík PRO jako jediný nabízí možnost prezentovat své zboží, služby a slevy v Blozích. Ostatní balíky (PLUS a bezplatný účet) tuto možnost nemají a jejich reklamní příspěvky mohou být zablokovány.

    2. Nové zboží v bazaru

    Do bazaru můžete přidat neomezené množství nového i použitého zboží.

    3. Vlastní výroba v bazaru
    Neomezený máte i počet inzerátů vlastní výroby.

    4. Vizitka vašeho obchodu/stránky
    Svůj obchod/aktivitu můžete na stránce prezentovat se vším, co k tomu patří. Proto si můžete přímo do svého blogu vložit vaše kontakty i proklik na FB stránku.

    5. Sdílení hodnocení
    Pokud získáte na Modrém koníku pozitivní reference, hodnocení si můžete vložit přímo na svou stránku.

    6. Výhody při nakupování
    Pokud si přidáte inzeráty do wishlistu, upozorníme vás na slevy inzerátů, které vás zaujaly. Kromě toho v komunikaci uvidíte, kdy byly vaše zprávy přečtené.

    Co dál?

    Pokud se vám výhody balíku PRO kdykoliv zalíbí, stačí klikout sem a balík si aktivovat. Je na vás, odkdy dokdy ho budete používat. Pokud se rozhodnete zrušit si ho, můžete rychle a snadno přejít na balíček PLUS nebo bezplatný účet. Je to jen na vás.

    Z PRO se tak od nynějška stává balíček výhod, stejně jako v případě PLUS. Srovnání obou balíků najdete tady.

    Používání skupin je povoleno pouze pro nekomerční účely. Pokud tedy budete chtít informovat o novém sortimentu či slevě, využijte k tomu svůj blog. V něm můžete s aktivním PRO přidat libovolný počet příspěvků a snažit se jimi své fanoušky zaujmout. Ať už inspirativním obsahem, nahlédnutím do vašeho "zákulisí" či sdílením toho, co nabízíte.

    V případě jakýchkoliv dotazů o PLUS a PRO mi napište.

    PS: Login nejde změnit, pokud už byl jednou vytvořen.

    Přejeme vám hezký den a úspěšné prezentování svých výrobků a služeb 🙂

    Vlaďka

    Modrý koník Team

    #novinka #bazar
    Všem prodejcům v bazaru jsme přidali novinku. Ode dneška budete mít přehled o tom, kolikrát byly viditelné vaše inzeráty, kolik jste jich přidali nebo aktualizovali, případně vymazali. Stačí si kliknout na "můj bazar" a jít dolů pod inzeráty. 🙂 Modrá barva je období bez PLUS a oranžová barva ukazuje období s aktivním PLUS.

    isoldaeva
    8. pro 2015    Čtené 725x

    Nové označení: Nedůvěryhodní diskutéři ve fóru

    Skrytou reklamu řešíme ve fóru už dlouhou dobu. Dodnes však neúspěšně. Proto jsme se rozhodli vytvořit označení Nedůvěryhodný diskutér.

    Při čtení diskusí ve fóru pravidelně narážíme na příspěvky, které působí reklamně. Stačí nám zkontrolovat pár informací a je vysoce pravděpodobné, že nejde o reálnou osobu, ale o účet vytvořený za účelem propagovat konkrétní výrobky / služby nebo účelově manipulovat diskusi. Takovému chování jsme se rozhodli zabránit.

    Záleží nám na tom, aby bylo fórum využívané pro účely, na které bylo vytvořeno. Na diskutování, pomáhání si a výměnu skutečných názorů a zkušeností. Nepovažujeme za správné, když do upřímné a osobní komunikace někdo vstoupí s úmyslem propagovat své služby či jinak diskusi manipulovat.

    Doposud jsme takové příspěvky zastavovali a blokovali jsme i účty a přístup na stránku daným uživatelům, avšak často se vrátili a diskutovali dále. Blokace nezabíraly a dlouho jsme uvažovali, jak je nahradit. Nakonec jsme se rozhodli neblokovat, ale označovat takové příspěvky za nedůvěryhodné. Rozhodli jsme se tak proto, aby v tom bylo jasno. Stačí, že někdo zveřejní pár reklamních příspěvků a označené budou všechny jeho příspěvky. Tento postup jsme zavedli minulý týden.

    Navíc, po kliknutí na Podívej se na příspěvky od "login" (viz výše na obrázku) se vám zobrazí všechny jeho příspěvky ve fóru.

    Rozhodnutí o tom, že je někdo nedůvěryhodný a nemusí jít o reálnou osobu, je dlouhodobý proces. Do velké míry to závisí na nás a vás. Žádná technologie ani počítač totiž není natolik citlivý, jako lidský úsudek. Dokážeme se mýlit, ale stejně dokážeme číst mezi řádky a cítit, komu o co jde.

    Proto vás zveme hledat nedůvěryhodné osoby spolu s námi. Pokud se vám zdá, že některá osoba zastupuje konkrétní firmu či téma a snaží se je u nás propagovat, označte ji. Stačí při podezřelém příspěvku kliknout na malý trojúhelník a uvést důvod "reklama".

    Každý nahlášený příspěvek si prohlédneme a zvážíme, zda je třeba zasáhnout. Častokrát se to nedá rozhodnout podle jednoho příspěvku, rychle a snadno. Může to trvat i několik dní až týdnů. Označení Nedůvěryhodný diskutér chceme totiž použít pouze v případě, když jsme si na 100 % jistí. Proto pokud váš ohlášený příspěvek hned neoznačíme nebo vůči němu nezasáhneme, neznamená to, že se tak nestane později. Je však důležité, že o něm budeme vědět.

    Zároveň je třeba uvést, že zveřejňování odkazů na jiné webstránky, sdílení skutečných zkušeností s firmami a podobně je v pořádku. Můžete tak dělat stejně jako dosud. Náš zásah se týká pouze osob, u kterých je komerční úmysl zřejmý a snaha manipulovat diskusi ověřená. Doporučujeme zvažovat to i při nahlašování jednotlivých příspěvků a uvažovat podle toho, jaká je jejich povaha a zda působí jako komerční.

    Označení Nedůvěryhodný diskutér se teprve začíná používat a postupně ho budeme vyvíjet. Zpočátku budeme citlivě zvažovat, kdy jej použít a kdy ne. Proto bude zapotřebí naše vzájemná trpělivost, o kterou vás prosíme. Děkujeme. 🙂

    I toto je aktivita, pomocí které můžeme spolu vytvářet lepšího Koníka. Zatím platí pouze pro fórum, ale postupně budeme výrazněji řešit nepovolený a skrytý prodej i na Blogu či Skupinách. Ale o tom až později.

    Pěkný den všem. 

    Isolda

    Modrý koník Team

    Milé maminky, všimly jste si? Můžeme vkládat videa do krátkých zpráv.
    Zatím jen z youtube.
    Paráda, že?
    PS: Máte-li rády vtipy, tak se podívejte na video s @moulinkaa.
    #novinka

    Překvápko dne: Modrokoníkovské nálepky v komentářích. Užijme si je 🙂
    https://www.modrykonik.cz/blog/isoldaeva/article/novinka-nalepky-v-komentarich-5m1uis/
    #novinka #nalepky

    moulinkaa
    30. črc 2015    Čtené 0x

    PLUS - Přinášíme prémiový produkt

    Co je PLUS?

    PLUS je název pro prémiový produkt, který pro vás dnes spouštíme. Máte se na co těšit, přináší mnoho zajímavých výhod a nových možností v Bazaru a v budoucnu i na vašem Blogu.

    Momentálně poskytuje služba PLUS nadstandard především v bazaru:

    1. Inzeráty PLUS prodejců se zobrazují jako první, společně s inzeráty PRO.

    2. Když se zlevní inzerát, který máte ve svém wishlistu, hned vám přijde upozornění.

    3. V komunikaci u inzerátu uvidíte, kdy byly vaše zprávy přečtené.

    4. Modrý koník se vám zobrazuje bez reklam.

    PLUSko je placené

    Je to bonusová služba, a proto je zpoplatněna. Když si ji zakoupíte, budete mít přístup ke zlepšeným funkcím, které vám usnadní práci a zpříjemní chvíle na Koníku. Zároveň podpoříte další rozvoj stránek.

    Uváděcí cena je 24 Kč na týden. Je to tedy přijatelná symbolická cena. A čím delší časové období si objednáte, tím je cena nižší. Platba se provádí přímo na Koníku platební kartou.

    Při zakoupení PLUS budete mít takto označenou profilovou fotku:

    S touto službou máme už 3 roky zkušenosti na slovenském Koníku, kde je populární a vyhledávaná.

    Pro ty, kdo PLUS nevyužijí

    Pro ty, kdo PLUSko nevyužijí, se nic nemění. Vaše inzeráty se stále zobrazují a budou zobrazovat, můžete je volně aktualizovat a pracovat s nimi, jak jste zvyklí. PLUS je jakoby nástavbou běžného profilu. I bez PLUS můžete Modrého koníka nadále zdarma plnohodnotně využívat. 🙂

    Zaujala vás tato novinka? Vyzkoušejte! Věříme, že vám přinese užitečné funkce a oblíbíte si ji. Podrobnější informace najdete tady

    Pěkný den přeji

    za celý Modrý koník team

    Vlaďka

    moulinkaa
    20. črc 2015    Čtené 0x

    Novinka: Změna viditelnosti (mého) příspěvku

    Dnes jsme spustili novou funkci. Ve svém blogu můžete pro každý svůj příspěvek nastavit, komu se bude zobrazovat (i ty, které již byly zveřejněny). A nejen to, přibyla možnost “Viditelné jen pro mne”.

    Nová funkce slouží především k archivování příspěvků, které si chcete ponechat jen pro sebe, ale nevymaže je. Funguje to při krátkých zprávách, fotoalbech i článcích. A naopak, když budete chtít změnit svůj příspěvek, aby se zobrazoval i ostatním, můžete tak kdykoliv učinit.

    Viditelnost příspěvku můžete nastavit: 

    1. při jeho zveřejňování  

    2. nebo kdykoliv později

    Kromě toho, příspěvek zveřejněný “Viditelné jen pro mnemůžete sdílet soukromě pro kohokoliv. Stačí kliknout na funkci “Sdílet odkaz” a zkopírovat link, který vám vygeneruje. Každý, komu tento link zašlete, bude váš příspěvek vidět.

    Funguje to takto:

    1. klikněte na “Sdílej odkaz”: 

    2. označte a zkopírujte link, který se zobrazí v tomto okně:  

    Přeji krásný den a veselé nastavování 🙂

    Vlaďka

    Modrý koník Team