icon

Napíše mi doktor nemocenskou už v 5tt?

kacaba88
22. črc 2015

Jak to máte Vý? Já jsem teprve v 5 tt ale je mi dost špatně. V práci to nezvládám jelikož 8 hodin stojím u desky a montuji, je tam ještě více stupňů než venku a vzduch stojí.Takže na omdlení.Napíše mi doktor nemocenskou už teď ? Slyšela jsem že píše až od 3 měsíce.

Strana
z2
kejt29
7. říj 2015

Jsem na rizikovem a kdybych nemusela mazu do prace. Doma je to na zblbnuti, to mi ver. Vubec to neutika, k tomu vychazky a malo penez. K tomu vyhlidky, ze jinak to dalsiho pul roku nebude. Fakt neni o co stat...

jennas
14. říj 2015

Pokud mas nejake pochybnosti na neschopenku urcite jdi, dnes ti ji napise uz skoro kazdy doktor, protoze vetsina praci je rizikova. V tomhle musis byt sobecka a myslet na sebe a male...nejde o to se ulit z prace, nektere prace jsou riziove...ja treba delam v detskem domove, s detmi, od kterych mame kazdou chvili anginu, virozu atd.kolegyne otehotnena, chodila dal do prace, vzdyt je to pohodova prace, nic netaham, rikala...dostala od deti hnis.anginu a o miminko prisla...do dnes si vycita, ze do te prace chodila...nehlede na to, ze nam do do domova umistuji ted i NENAOCKOVANE deti uprchliku bez zdravotnich prohlidek...proto tady nejake argumenty ignoruj a chces-li jit nevahej...

sarak11
5. lis 2015

Dobrý den,měla bych dotaz.
Předpokládaný termín porodu mám 13.6.2016, ale mám smlouvu na dobu určitou, která mi končí 31.1.2016. Mám se nechat dobrovolně napsat na rizikové těhotenství (pracuji jako skladník, takže tahám i těžší věci,krabice, hlavně se dřevem...) nebo se po skončení smlouvy nahlásit na úřad práce? Co je podle vás výhodnější?
děkuji předem za vaše názory.

njanka
5. lis 2015

Jestli se dá s tvým doktorem mluvit tak ano, mě jí doktorka také napsala, dostaly jsme v práci výpověď, řekla jsem jí to jak to je a nechala mě na neschopnosti. Nevýhoda jsou ale vycházky 🙂

iv45
5. lis 2015

Mě se neptal a psal hned, po 2 potratech jsem ani nesmlouvala. Myslela jsem, že mě v práci sežerou , změnila jsem pozici doplňovala kvalifikaci a vlastně po 3m odešla na neschopenku. Nesežrali, rádi nebyli ale nakonec ok.

niikkola
11. pro 2015

Ja bych sla na neschopenku sarak11. Mam taky dotaz zda mam jit na PN jsem v 8tt a delam produkcni a asistentku reditele je to prace na psychiku. Jsem tam rok a sef je strasny az mu reknu ze jsem tehotna tak na mne bude zahledat i s ucetni (drzi pri jednom) musim jim tam proste polozit neschopenku oznamit ze jsem tehotna a jit dom nebo bCh tam s nema nevydrzela. A ja si chci tehotenstvi užít a ne chodit dom vecer o pul 6 a nic nestihnout radeji budu doma☺

terka_n
14. pro 2015

Ahoj holky,mam dotaz, jsem nyni v 8tt,vcera jsme se s pritelem "mazlili" a dnes me boli bricho a podbrisek, zacla jsem trochu plasit, myslite, ze je vse ok? Dekuji.

Strana
z2