Náušničky pro mimi, pomožte s výběrem

zuci82
29. kvě 2013

Hezký den všem maminkám, potřebovala bych pomoct s výběrem dětských náušniček. Jaké máte zkušenosti, jakou velikost, atd. Moc děkuji!

kamilka007
30. kvě 2013

Ahoj, my Sofince koupili nejdřív klasické zlaté visací, ale pořád se otáčejí, zlato reaguje s ouškem a v místě dotyku tmavne, což je právě kvůli otáčení dost vidět, a upřímně na těch malinkých ouškách mi ty visací, i když jsou dětské, prostě připadají divně velké. A pak jsem si říkala, že vlastně při nastřelení tam doktorka taky nejdřív několik týdnů nechá ty se šroubkem a malé to vůbec nevadilo, takže jsem jí nakonec pořídila šroubovací, a vypadá to skvěle. 🙂 Trochu jsem se bála o pohodlí při spaní a blbnutí, ale ani jedinkrát si nepostěžovala, že by jí tlačily, a to je má už skoro dva roky (a že si umí postěžovat, když se jí něco nelíbí..) 😀 Zezadu mají ty naše takový košíček, co kryje tyčku, takže neškrábou, průměr mají 6mm a je to úplně akorát, přikládám fotku. 🙂

mafeska
17. čer 2013

@zuci82 já bych asi taky zvolila šroubovací/nastřelovací. Dcerka má klasické visací, vypadají sice hezky ale rozepínají se a už jsem lezla po kolenou po bytě a hledala, navíc se bojím že si za ně jednoho krásnýho dne začne tahat.

elielizabeth
17. čer 2013

Já měla o náušničkách představu, že malá bude mít z bílého zlata a motýlkové. Ve zlatnictvích jsme ale zjistili, že malá vypadá s náušnicemi z bílého zlata dost blbě. Teď jsou všude dětské náušnice Cutie, jsou nádherné. Nejlepší je vybrat si s mimčem přímo ve zlatnictví. Zkoušeli jsme spousty náušnic a byl vidět opravdu rozdíl, když jsme je přikládali k ušičkám. Nakonec máme malinké visací něco jako čtyřlíštky ze žlutého zlata s tyrkysovými kameny. Zatím jsme neměli žádný problém s rozepínáním nebo taháním. Malá ví, že je to čači a že se za to nesmí tahat 🙂

neyki
5. kvě 2016

Pokud sháníte kvalitní náušničky pro holčičky, doporučuji Cutie. 🙂 Jsou velmi lehké, mají bezpečné zapínání, které se dá časem vyměnit za větší a jsou vyrobeny z kvalitního 14karátového zlata.