Půjčka na mateřské dovolené, od které společnosti?

furka
28. zář 2014

Ahoj, mohu se zeptat kdo z vás měl půjčku při mateřské a která společnost vám jí poskytla. I já jsem na MD a potřebuji nějakou solidní půjčku-kromě providentu. Děkuji za odpovědi.

lrg
28. zář 2014

Já jsem to teda stihla ještě chvíli před porodem, maskovala jsem obrovským kabátem 🙂 Banka kam ti chodí příjem je většinou svolná, protože vidí tvoji finanční situaci, ale pokud je mateřská a pak rodičák tvůj jediný příjem, asi ti jí samotné nedají - přeci jen jsou to peníze pro miminko. Záleží taky kolik chceš, třeba kreditní kartu nebo kontokorent by ti dali.

dzejnab
29. zář 2014

Pokud je mateřská (rodičák) tvůj jediný příjem, tak nemáš šanci ... pokud jsi při tom někde zaměstnaná na dohodu ... tak také nemáš šanci .... akceptují použe pokuj jsi při tom klasicky zaměstnaná (popř. na zkrácený pracovní poměr) ... což při MD asi těžko. Já si vyřizuji momentálně hypo ... má ty samé podmínky ... pro ně mateřská či rodičák prostě nejsou tvoje příjmy.

sidussarka
1. říj 2014

Ahoj, záleží na tom kolik potřebuješ půjčit. Mě půjčili GET Money, ale potřebovala jsem jen 15 000,- Kč. Kamarádka potřebovala 150 000,- a dostala úvěr od nebankovky, ale musela zastavit byt.

claruna
1. říj 2014

@furka Dělám půjčky od Door Financial. Jsou v pohodě půjčí i na MD

mirule007
4. říj 2014

holky co třeba konsolidace? poskytne nějaká banka když jsem RD? to je taky vlastně půjčka...

petr_h
Odpověď byla odstraněná
Zobraz