icon

Kam na výlet z Prahy (kavárna, restaurace, náměstí...)?

berusinka2
20. črc 2026

Ahojte,kam na vylet z Prahy? Dcera ma 16r,niekde kde je pekné namestie,kaviaren,fajn restauracia na obed.Zatial mam vo výbere Liberec,Kutna hora,Podebrady,Hradec Králove...kludne napiste ný typ...neplanujem ziadne ihrisko,múzeum ,zoo...cisto prechadzka s posedením,dakujem

drep
20. črc 2026

Za mě Kutná Hora je fakt krásná a za návštěvu stojí. Hradec Králové je taky moc hezký, je tam kde se projít, je tam kam jít na kafe i na oběd. Liberec a Poděbrady jako takové, bez cíle návštěvy něčeho konkrétního mě neuchvátily.
Pěkné jsou Litoměřice (náměstí, kavárny, oběd v radničním sklípku).

babka
20. črc 2026

my s dcerou hodne jezdime na vylety po CR a zatim nas nezklamalo zadne mesto 🙂 Jeste me napada Usti nad Labem a Plzen. I Ceske Budejovice. A koncekoncu jsme byly i v Ostrave treba. Z Prahy jste tam za 3,5 hodiny vlakem

berusinka2
autor
20. črc 2026
@babka

my s dcerou hodne jezdime na vylety po CR a zatim nas nezklamalo zadne mesto 🙂 Jeste me napada Usti nad Labem a Plzen. I Ceske Budejovice. A koncekoncu jsme byly i v Ostrave treba. Z Prahy jste tam za 3,5 hodiny vlakem

@babka my chodime kazdy rok do Karlovych varu,Plzen uz bola tiez,tak hladam dalsie typy..dik

drep
20. črc 2026

Ústí koneckonců nemusí být špatný výletní cíl, ale je třeba si rozplánovat, co tu - vyjela bych lanovkou na větruši, dala si tam oběd a na kafe a na dort šla buď co coffee up nebo do Nina kafé nebo do Inventář by Maličko.

anonym_83a3af
20. črc 2026

Kutná Hora, Litoměřice, Telč, Český Krumlov.

berusinka2
autor
20. črc 2026
@anonym_83a3af

Kutná Hora, Litoměřice, Telč, Český Krumlov.

@anonym_83a3af rozmyslala som uz aj pred rokom,aj teraz nad ceskym krumlovom,mozno aj telc,len neviem ked tam pridem okolo obeda a pojdem medzi 17 a 18 spet do prahy,ci to nebude málo

drep
20. črc 2026
@berusinka2

@anonym_83a3af rozmyslala som uz aj pred rokom,aj teraz nad ceskym krumlovom,mozno aj telc,len neviem ked tam pridem okolo obeda a pojdem medzi 17 a 18 spet do prahy,ci to nebude málo

@berusinka2 v Telči bych řekla, že jedno odpoledne bude stačit, nestrávily jsme tam s kamarádkou o nic moc víc času a nemám pocit, že by nám tam něco zásadního uniklo

berusinka2
autor
20. črc 2026
@drep

@berusinka2 v Telči bych řekla, že jedno odpoledne bude stačit, nestrávily jsme tam s kamarádkou o nic moc víc času a nemám pocit, že by nám tam něco zásadního uniklo

@drep dik

anonym_83a3af
20. črc 2026
@berusinka2

@berusinka2 jak píše drep, na Telč to bohatě stačí, jezdíme tam jednou za pár let vždy na otočku. Krumlov jsme si dali s přespáním, ale umím si představit i tu jednodenní variantu, jen bych jela z Prahy dřív a vracela se až spojem v 19. hod, za tu dobu už člověk něco stihne.