icon

Šikland - westernové městečko pro rodiny s dětmi. Máte aktuální recenzi?

17. čer 2026

Ahoj, na netu jsem četla opravdu různé recenze na Šikland westernové městečko. Můžete mi prosím říct víc aktuální recenze a zda se tam vyplatí jet? Děti 5 let a 1,5 roku. Děkuji. 🙂

jijel
17. čer 2026

@anonym_autor mám 2 slevove kupóny 1+1 vstupenka, kdy 1 zaplatíš a 2 vstupenku máš zdarma, tak kdybys chtěla, za poštovné pošlu. Platí od 28.6. do 12.8.
Nebyla jsem tam a je to daleko takže tam jet ani neplánuji.

autor
17. čer 2026
@jijel

@anonym_autor mám 2 slevove kupóny 1+1 vstupenka, kdy 1 zaplatíš a 2 vstupenku máš zdarma, tak kdybys chtěla, za poštovné pošlu. Platí od 28.6. do 12.8.
Nebyla jsem tam a je to daleko takže tam jet ani neplánuji.

@jijel Zajímají mě právě recenze. Máme je taky.

pacinka12
17. čer 2026

Za mě jeden z nejhorších výletů...bohužel to tam táhnou před krachem a všude rozdávají tyhle akční vstupenky. Za vše se tam doplácí - třeba za atrakce typu hod podkovou a podobně. Všechny atrakce jsou stare. Bazén zelený a všude špína, jídlo také žádná sláva. Za nás to líbí bylo šílený zklamání. Byli jsme tam poprvé a naposledy 🙄

autor
17. čer 2026
@pacinka12

Za mě jeden z nejhorších výletů...bohužel to tam táhnou před krachem a všude rozdávají tyhle akční vstupenky. Za vše se tam doplácí - třeba za atrakce typu hod podkovou a podobně. Všechny atrakce jsou stare. Bazén zelený a všude špína, jídlo také žádná sláva. Za nás to líbí bylo šílený zklamání. Byli jsme tam poprvé a naposledy 🙄

@pacinka12 Děkuji, to jsem (ne)chtěla slyšet.😅 Aspoň vím, že se tam určitě nepojedeme. Jak dlouho to je, co jste tam byli? 🙂

pacinka12
17. čer 2026
@anonym_autor

@pacinka12 Děkuji, to jsem (ne)chtěla slyšet.😅 Aspoň vím, že se tam určitě nepojedeme. Jak dlouho to je, co jste tam byli? 🙂

@anonym_autor určitě najdete hezčí výlet, spoustu 😃 Byli jsme tam na konci srpna 2025