icon

Kineziologie. Pomohla někomu?

saruskas
6. srp 2019

Ahoj, řeším problém s ekzémem a dočetla jsem se pozitivní zkušenosti s kineziologií. Má někdo osobní zkušenost? Jak případně probíhá odblokování? Nikde jsem se nic konkrétního nedozvěděla.

anguly
•
7. srp 2019

Mně pomohla. Připadala jsem si tam sice jak marťan, protože si paní kinezioložka povídala např. s mojí rukou a podle mých svalů získávala odpovědi (jakože mě různě ošahávala a zkoumala moje svalové napětí a to jí odpovídalo.) Vůbec jsem to nepobírala, ale psychicky se mi ulevilo a začalo se mi lépe dýchat (mám astma)... No ale doporučuji sehnat někoho fakt dobrýho.
Byla jsem i u velmi nekvalitní (chtěla jsem ušetřit) a sice jsem taky nepobírala, ale moc mi to nepomohlo...

saruskas
autor
•
7. srp 2019

@anguly A co konkrétně s tebou dělala, že jsi se cítila lépe? Tím že si popovídala s tvou rukou se ti asi neulevilo, ne?

anguly
•
7. srp 2019

No zní to divně, ale asi jo... Ona dávala ruce různé otázky, kde mám problém... (Já nechápala) Odpovědělo ji moje svalové napětí a když mi pak říkala na co přišla, tak to fakt sedělo... (Aniž bych ji něco o sobě říkala)
Jo a když na něco přišla, tak mi ještě stlačovala nějaký body na těle...
Jako racionálně fakt nevím co mi pomohlo...🤷

zizkmi
•
8. srp 2019

Sestra chodí na kineziologii dobrých 8 let. Začala před státnicemi. Neskutečně ji to uklidňuje, když pár měsíců nemohla byla protivná, skoro až nesnesitelná. Já byla 1x s ní, protože mě začal trápit akzém v obličeji. Paní mi tlačila na různé body na těle a při jednom stlačení jsem.až vyjelka. Prý mám zablokované plíce( mám astma, což nevěděla) S ekzémem mi pomohla jedna návštěva. Po pár dnech se mi sám vytratil. Pokud najdeš někoho zkušeného, jdi do toho. Nemáš co ztratit.