Kineziologie. Pomohla někomu?

saruskas
6. srp 2019

Ahoj, řeším problém s ekzémem a dočetla jsem se pozitivní zkušenosti s kineziologií. Má někdo osobní zkušenost? Jak případně probíhá odblokování? Nikde jsem se nic konkrétního nedozvěděla.

anguly
7. srp 2019

Mně pomohla. Připadala jsem si tam sice jak marťan, protože si paní kinezioložka povídala např. s mojí rukou a podle mých svalů získávala odpovědi (jakože mě různě ošahávala a zkoumala moje svalové napětí a to jí odpovídalo.) Vůbec jsem to nepobírala, ale psychicky se mi ulevilo a začalo se mi lépe dýchat (mám astma)... No ale doporučuji sehnat někoho fakt dobrýho.
Byla jsem i u velmi nekvalitní (chtěla jsem ušetřit) a sice jsem taky nepobírala, ale moc mi to nepomohlo...

saruskas
autor
7. srp 2019

@anguly A co konkrétně s tebou dělala, že jsi se cítila lépe? Tím že si popovídala s tvou rukou se ti asi neulevilo, ne?

anguly
7. srp 2019

No zní to divně, ale asi jo... Ona dávala ruce různé otázky, kde mám problém... (Já nechápala) Odpovědělo ji moje svalové napětí a když mi pak říkala na co přišla, tak to fakt sedělo... (Aniž bych ji něco o sobě říkala)
Jo a když na něco přišla, tak mi ještě stlačovala nějaký body na těle...
Jako racionálně fakt nevím co mi pomohlo...🤷

zizkmi
8. srp 2019

Sestra chodí na kineziologii dobrých 8 let. Začala před státnicemi. Neskutečně ji to uklidňuje, když pár měsíců nemohla byla protivná, skoro až nesnesitelná. Já byla 1x s ní, protože mě začal trápit akzém v obličeji. Paní mi tlačila na různé body na těle a při jednom stlačení jsem.až vyjelka. Prý mám zablokované plíce( mám astma, což nevěděla) S ekzémem mi pomohla jedna návštěva. Po pár dnech se mi sám vytratil. Pokud najdeš někoho zkušeného, jdi do toho. Nemáš co ztratit.